Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

De accountant en kantoorstrategie

Een dag stilstaan bij de koers van jouw klant

Cursusinformatie

Alle handige informatie op een rijtje
Waar Op jouw kantoor
Soort Incompany
Vakgebied Accountancy
Doelgroep Accountants | Fiscalisten
Prijs Leden: € 895 | Niet-leden: € 950

Nadenken over de strategie van jouw kantoor is geen half werk, dan gaat er namelijk te veel tijd in zitten. Bij de koffie, in een los uurtje, in het weekend, er wordt onbewust vaak heel veel over beleid en doelen nagedacht en gesproken! Maar dat is vooral ‘hapsnap’, wat je beter kunt doen is een dag blokken. Een dag per jaar waarin je de diepte én de breedte in gaat. Duidelijk alle invalshoeken naast elkaar zetten. Heel bewust een richting voor jouw kantoor uitzetten. Maar hoe doe je dat?

  • Waar zijn we goed in?
  • Hoe positioneren we ons?
  • Hoe werken we (samen) met onze klanten?
  • Hebben we de juiste mensen en middelen?
  • Wie doet wat binnen onze organisatie?
  • In welke volgorde pakken we onze acties op en wie is verantwoordelijk?

Het is verstandig verschillende collega’s bij uw strategie te betrekken. Zo wordt er draagvlak gecreëerd. Daarnaast raden wij aan om deze dag te laten begeleiden door een branche experts. Een branche expert kan jouw kennis en ervaring aanvullen met de mogelijkheden in de markt. Jouw strategie wordt dan stap voor stap (fysiek danwel virtueel) ingevuld.

Heb je interesse om deze sessie samen met Marc Weerdenburg (online of fysiek) te plannen?

Stuur ons een mail!

9.00 – 12.00 uur Analyse van de onderneming en het vaststellen van onze ambitie.
We bespreken o.a. het verdienmodel van de onderneming, het management en de ambitie van de onderneming. We bepalen waar we sterk en minder sterk in zijn. We kijken ook hoe we ons positioneren en hoe we willen samenwerken met de klant.

13.00 – 16.00 uur De interne organisatie, de doelstellingen en de planning.
We kijken naar onze mensen en onze middelen. Hebben we de juiste mensen om onze ambitie te realiseren? Worden zij voldoende gefaciliteerd vanuit de onderneming? We stellen ons de vraag of we slimmer of anders moeten werken en welke doelstellingen voor ons realistisch zijn. Tenslotte stellen we een strategische jaarplanning op.

Tot zover het denken! Ga aan de slag met jouw strategie en doelen behalen. Jij blijft in de actiemodus tot een nieuwe strategische bijeenkomst. We verdelen de taken en we pakken door. Zo maakt de onderneming snel stappen.

Leerdoelen

Je leert bedrijfskundig naar jouw accountantskantoor te kijken. Je leert een strategisch plan samen te stellen inclusief de belangrijkste succesfactoren. Je krijgt in de cursus tevens de tools om met jouw kantoor aan de slag te gaan.

Prijzen

Je kunt bij ons ook kiezen voor een ‘small group’ strategie sessie. Daarbij doorloop je de strategische dag met 4 kantoren tegelijk via MS Teams.  Het tarief voor een ‘small group’ strategie sessie is € 495 per kantoor voor Auxilium leden, niet leden betalen € 550.

Op afspraak Op jouw kantoor

Schrijf je nu in!

Schrijf je hier in voor de De accountant en kantoorstrategie cursus.

Gerelateerde cursussen