Elke werkdag bereikbaar via 033 433 72 17

De ondernemer achter de onderneming

Signaleren, registreren en uitwerken! Alleen als incompany

Cursusinformatie

Alle handige informatie op een rijtje
Waar Op jouw kantoor
Soort Incompany
Vakgebied Accountancy
Doelgroep Accountants | Fiscalisten | Relatiebeheerders
Prijs Leden: € 2250 | Niet-leden: € 2450

In deze incompany workshop gaan we met ons sjabloon klantverkenning de privébehoefte van ondernemers scherper vastleggen. Met de uitwerking wordt jouw advies voor de ondernemer in privé een onderscheidende kwaliteit van het kantoor. Mariëtte Elling (financieel planner) en Marc Weerdenburg (bedrijfscoach) gaan samen met jouw team met het sjabloon aan de slag!

Naast financiële adviezen voor de klant moet je ook strategisch en bedrijfskundig mee kunnen denken. De rol van business controller van de onderneming. Hiervoor is veel kennis over de klant nodig. Met ons sjabloon klantverkenning krijg je dit inzichtelijk. Onderwerpen als inkomen en uitgaven, gezinssamenstelling, pensioen en een eventueel testament. Het komt allemaal voorbij. Ook kijkt het sjabloon naar de werk-privé balans en het organiseren van noodopvolging. Een handvat om met een ondernemer in gesprek te gaan.

Het uitgangspunt in deze workshop is het advies dat je op dit moment al aan de ondernemer in privé geeft. We gaan het gesprek structureren en borgen dat de belangrijkste onderwerpen die bij al jullie klanten worden besproken. Vanuit hier gaan we zien wat de toevoeging is van de modellen voor de adviespraktijk. Dit doen we aan de hand van interactie, de theorie van modellen en we behandelen een herkenbare casus. Zo blijft de praktische toepassing voor jullie centraal staan in deze workshop.

Na afloop:

  • Kunnen jullie scherp en beknopt gespreksverslagen uitwerken in herkenbare en professionele sjablonen
  • Kunnen jullie de klant ontzorgen van uitdagingen in zijn/haar privésituatie
  • Hebben jullie nagedacht over nieuwe mogelijkheden binnen de adviespraktijk

Leerdoelen

Na afloop van de cursus kun je uitdagingen en doelstellingen van de ondernemer in privé in kaart brengen en deze monitoren op diverse gebieden. Je kunt signalerend en coachend aan de gang. Je leert welke onderwerpen jaarlijks op de agenda te zetten.

Incompany

De workshop de ondernemer achter de onderneming organiseren wij alleen als incompany. De incompany prijs is gebaseerd op een groep van maximaal 16 deelnemers. De prijs is exclusief reiskosten van de docent en btw. Grotere groepen in overleg en tegen een meerprijs.

Op afspraak Op jouw kantoor

Schrijf je nu in!

Schrijf je hier in voor de De ondernemer achter de onderneming cursus. Heb je een account? Log dan eerst in.

Gerelateerde cursussen