Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

De strategie van jouw klantorganisatie

Een dag stilstaan bij de strategie van jouw klant

Cursusinformatie

Alle handige informatie op een rijtje
Waar Op jouw kantoor
Soort Incompany
Vakgebied Accountancy
Doelgroep Accountants | Fiscalisten | Relatiebeheerders
Prijs Leden: € 895 | Niet-leden: € 950

Heb jij een klant waarmee je in gesprek wil over de koers van zijn of haar onderneming? Dan kun je ervoor kiezen om dit zelf te organiseren. Je kunt hierin samenwerken met een van onze adviseurs! Wij faciliteren de dag en zorgen dat alle relevante onderwerpen aangekaart worden. Je bent klankbord, maar ook de persoon die de vastgestelde doelstellingen gaat bewaken. Zo versterken we elkaar. Veel mkb ondernemers bepalen hun strategische doelen graag met hun accountant. Met jou dus! Maar hoe doe je dat?

  • Waar zijn we goed in?
  • Hoe positioneren we ons?
  • Hoe werken we (samen) met onze klanten?
  • Hebben we de juiste mensen en middelen?
  • Wie doet wat binnen de organisatie?
  • In welke volgorde pakken we onze acties op en wie is verantwoordelijk?

Heb jij interesse om deze sessie (online of fysiek) te organiseren?

Stuur ons een mail!

9:00 – 12:00 uur Analyse van de onderneming en het vaststellen van onze ambitie.
We bespreken o.a. het verdienmodel van de onderneming, het management en de ambitie van de onderneming. We bepalen waar we sterk en minder sterk in zijn. We kijken ook hoe we ons positioneren en hoe we willen samenwerken met de klant.

13:00 – 16:00 uur De interne organisatie, de doelstellingen en de planning.
We kijken naar onze mensen en onze middelen. Hebben we de juiste mensen om onze ambitie te realiseren? Worden zij voldoende gefaciliteerd vanuit de onderneming? We stellen ons de vraag of we slimmer of anders moeten werken en welke doelstellingen voor ons realistisch zijn. Tenslotte stellen we een strategische jaarplanning op.

Tot zover het denken! Ga aan de slag met jouw strategie en ga doelen behalen. Jij blijft in de actiemodus tot een nieuwe strategische bijeenkomst. We verdelen de taken en we pakken door. Zo maakt de onderneming snel stappen.

Leerdoelen

Je leert bedrijfskundig naar jouw klantorganisatie kijken. Je leert een strategisch plan samen te stellen inclusief de belangrijkste succesfactoren. Als accountant intensiveer je hiermee jouw dienstverlening. Je gaat het plan namelijk monitoren en periodiek updaten met jouw klant.

Incompany

Je kunt bij ons ook kiezen voor een ‘small group’ strategie sessie. Daarbij doorloop je de strategische dag met 4 kantoren tegelijk via MS Teams.  Het tarief voor een ‘small group’ strategie sessie is € 495 per kantoor voor Auxilium leden, niet leden betalen € 550.

Op afspraak Op jouw kantoor

Schrijf je nu in!

Schrijf je hier in voor de De strategie van jouw klantorganisatie cursus.

Gerelateerde cursussen