Elke werkdag bereikbaar via 033 433 72 17

Infine Software met Auxilium content

Infine Jaarrekening

Breed fiscaal advies

Cursusinformatie

Alle handige informatie op een rijtje
Waar Veenendaal, Infine
Wanneer 17 november 2023, inclusief pauzes
Tijd 09:30-16:30 uur
Soort Open inschrijving
Vakgebied Accountancy
Doelgroep Accountants
Prijs € 495

Tijdens de cursus Infine Jaarrekening wordt de module Jaarrekening behandeld. Alle facetten van rapporteren komen aan de orde zoals het importeren van cijfers, boeken van journaalposten, uitwerken van een rapport, fiscale export & publicatiestukken. Als u de cursus hebt gevolgd is uw kennisniveau op het goede niveau om direct aan de slag te kunnen gaan met de Infine Jaarrekening. De cursus is daarnaast ook geschikt voor meer gevorderde gebruikers omdat er veel gebruikerstips worden gegeven.

Inschrijven? Deze trainingen wordt door Infine georganiseerd en gegeven door Wim van der Velde. Klik hier voor meer informatie en inschrijven. Via het inschrijfformulier komt u op de website van Infine Software.

Tijdens de cursus Infine Jaarrekening komen alle facetten van rapporteren aan de orde zoals het importeren van cijfers, boeken van journaalposten, uitwerken van een rapport, fiscale export & publicatiestukken.

Deze cursussen worden door Infine verzorgd in samenwerking met Auxilium Adviesgroep. Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van de Auxilium-content.

17-11-2023 Veenendaal, Infine

Gerelateerde cursussen