Elke werkdag bereikbaar via 033 433 72 17

Infine Software met Auxilium content

Infine Samenstellen

Breed fiscaal advies

Cursusinformatie

Alle handige informatie op een rijtje
Waar Veenendaal, Infine
Wanneer 25 september 2023
Tijd 09:30-16:30 uur
Soort Open inschrijving
Vakgebied Accountancy
Doelgroep Accountants
Prijs € 495

Het Infine Samensteldossier is een veelzijdige module doordat er cijfermatige handelingen worden verricht (koppeling met de administratie) en checklists worden uitgewerkt (toepassen van regelgeving & dossierspecificaties. Er is ook een koppeling met de Infine Jaarrekening. Zowel de inrichting als het gebruik komt hierbij aan de orde. Aan de hand van praktische opdrachten past u de toegedane kennis direct toe. De cursus is geschikt voor zowel bestaande als gevorderde klanten.

Tijdens deze cursus wordt gebruik gemaakt van de Auxilium-content.

Inschrijven? Deze trainingen wordt door Infine georganiseerd en gegeven door Wim van der Velde. Klik hier voor meer informatie en inschrijven. Via het inschrijfformulier komt u op de website van Infine Software

Het Infine Samensteldossier is een veelzijdige module doordat er cijfermatige handelingen worden verricht (koppeling met de administratie) en checklists worden uitgewerkt (toepassen van regelgeving & dossierspecificaties. Er is ook een koppeling met de Infine Jaarrekening. Zowel de inrichting als het gebruik komt hierbij aan de orde. Aan de hand van praktische opdrachten past u de toegedane kennis direct toe. De cursus is geschikt voor zowel bestaande als gevorderde klanten.

Deze cursussen worden door Infine verzorgd i.s.m. Auxilium Adviesgroep. Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van de Auxilium-content.

23-06-2023 Veenendaal, Infine
25-09-2023 Veenendaal, Infine
19-12-2023 Veenendaal, Infine

Gerelateerde cursussen