Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

Zomercursus: Onroerend goed

Cursusinformatie

Alle handige informatie op een rijtje
Waar Leusden, Auxilium Adviesgroep
Wanneer 31 juli 2024
Tijd 09:15-12:30 uur
Prijs Leden: € 255 | Niet-leden: € 305

Volg onze voordelige zomercursussen inclusief een potje padel!

In deze cursus staan we stil bij de verwerking van onroerend goed in jaarrekeningen van kleine rechtspersonen. Hierbij speciale aandacht voor de etikettering (beleggingspand versus eigen gebruik pand), de waarderingsgrondslagen (historische kosten of actuele waarde/kostprijs) en de verwerking van de voorziening groot onderhoud.

De gereduceerde prijs geldt alleen voor de zomercursus en is inclusief padellen. Volg je de zomercursus Het maken van een goede bedrijfsbeschrijving in de middag? Dan zorgen wij voor de lunch!

Naar Zomercursus Het maken van een goede bedrijfsbeschrijving

 

Na een dag vol nieuwe inzichten tijdens onze zomercursussen, nodigen we je uit om samen met ons te padellen! De cursussen eindigen om 16.30 uur. Om 17.00 uur staan de padelbanen voor je klaar. Daarna is er tijd voor een gezellige borrel aan de bar, inclusief borrelhap. Dit alles is bij de cursusprijs inbegrepen, En als je na de borrel nog wat langer wilt blijven, kun je op eigen kosten een hapje eten. Laat je ons weten of je een potje meespeelt door dit aan te geven in het opmerkingenveld?

De volgende onderwerpen worden tijdens deze zomercursus behandeld:

  • Waarderingsgrondslagen
  • Commerciële jaarrekening
  • Jaarrekening fiscaal
  • Herwaarderingen
  • Herinvesteringsreserves

Leerdoel

Na het volgen van deze cursus kun je onroerend goed correct verwerken in de jaarrekeningen van kleine rechtspersonen. Je bent in staat om te bepalen of een pand als beleggingspand of als eigen gebruik pand moet worden geëtiketteerd. Daarnaast kun je de juiste waarderingsgrondslag (historische kosten, actuele waarde, of kostprijs) toepassen en weet je hoe je een voorziening voor groot onderhoud moet verwerken.

31-07-2024 Leusden, Auxilium Adviesgroep

Schrijf je nu in!

Schrijf je hier in voor de Zomercursus: Onroerend goed cursus.

Gerelateerde cursussen