Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

Baangarantietrajecten bij onze aangesloten mkb-kantoren

Wil je werken bij een mkb-accountantskantoor?

Werken in het mkb!

Kom werken bij een van onze mkb-accountantskantoren door heel Nederland. Dit zijn eenpitters, kleine tot middelgrote kantoren of kantoren met meerdere vestigingen. In het algemeen ondernemingen tot 50 werknemers. Jij kan via ikstartjouwcarrière, een samenwerking van Auxilium met Markus Verbeek Praehep, aan de slag met een baangarantietraject bij een van onze aangesloten mkb-kantoren.

Vakgebieden: Accountancy, Financieel Administratief en Controlling, Fiscaal, Payroll & Salarisadministratie Locaties: door heel Nederland

Waarom je carrière starten bij een mkb-kantoor?

Het voordeel van een mkb-accountantskantoor is dat je er veel kan leren, de lijntjes zijn kort en je kan veel gevarieerde werkzaamheden doen. Je kunt je daardoor snel en breed ontwikkelen, heel waardevol voor jou!

Je krijgt op een mkb-kantoor de kans om het hele klantproces uit te voeren. Denk aan de diverse administratieve en fiscale werkzaamheden, zoals het verwerken van administraties, opstellen van jaarrekeningen en geven van belastingadvies. Daarnaast leer je op een kleiner kantoor de klanten goed kennen, ze zijn vaak al jaren klant. Er is veel persoonlijk contact en de contacten zijn minder formeel.

De TOP 3 om bij een mkb-accountantskantoor aan de slag te gaan:

  • Professionele groei: snelle ontwikkeling in verschillende rollen
  • Korte lijntjes en vaak een informele werkomgeving
  • Een hechte werkomgeving: kleine teams en meer persoonlijke aandacht

Hoe ga je aan de slag bij een mkb-kantoor? Maak kennis met de kantoren!

Past het mkb bij jou? Werken in een klein team met ervaren collega’s? Maak hieronder kennis met een van de aangesloten mkb-accountantskantoren. Klik op het logo om de vacatures bij dit kantoor te bekijken.

Interesse om bij een mkb-accountantskantoor te werken? Volg de aanmeldprocedure van Markus Verbeek Praehep via ikstartjouwcarrière om met mkb-accountantskantoren in contact te komen.

 

Ontdek werken bij 4-Vision, een jong accountancykantoor in Utrecht met een dynamisch team, uitdagende mkb-klanten, en volop groeimogelijkheden.  Klik op het logo voor meer info!

 

Kom werken bij VS Accountants en Belastingadviseurs in Eindhoven of Buren! Een energiek accountantskantoor met een hecht team, fijne mkb-klanten en kansen om jezelf te ontwikkelen. Klik op het logo voor meer info!

 

Ben je werkgever? En zoek je personeel?

Lees hier verder