Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

Ondernemersnetwerk

Wij brengen gelijkgestemde ondernemers met een accountantskantoor samen.

Ondernemersnetwerk

Het Auxilium Ondernemersnetwerk is de actieve verbinder waamee mkb-ondernemers met een accountantskantoor ervaren hoe zij elkaar kunnen inspireren en verbinden. Dit doen we door:

  • Persoonlijke sparring met een gelijkgestemde groep
  • Inspirerende ondernemersdagen
  • Ervaring- en kennisdeling
  • Samen oppakken van initiatieven, brainstorm en cursussen
  • Digitale nieuwsvoorziening (blog)
  • Direct contact en helpdesk

Aftermovies inspiratiedagen:

Het fijne van het ondernemersnetwerk vind ik het sparren en samenwerken met collega’s. De basis hiervan is het vertrouwen in elkaar en we praten dezelfde taal.

Klik hier voor het volledige klantverhaal van Carin van Sterkenburg. 

Dienstverlening binnen het ondernemersnetwerk:

Intervisiedagen

Beeld je twee intervisiedagen in, met kleine groepen van maximaal 10 bevlogen ondernemers. Hier delen we vertrouwelijk onze uitdagingen, bepalen we jaarlijkse doelen en zetten we jouw praktijkuitdagingen prominent op de agenda. Het is een plek waar gelijkgestemden samenkomen om elkaar te inspireren en ondersteunen.

 

Inspiratiedagen: Creativiteit in overvloed

Twee keer per jaar organiseren we inspiratiedagen (juni en december). Hier komt kennis samen met creativiteit, waardoor je geïnspireerd wordt om nieuwe hoogten te bereiken in jouw ondernemersreis.

Inspiratiedag juni: dinsdag 4 juni 2024 
Inspiratiedag december: woensdag 4 december 2024
Informatie volgt later.

Webinars: maatwerk voor jouw uitdagingen

Onze webinars zijn geen standaard lezingen, maar op maat gemaakt op basis van de uitdagingen waarmee jij als ondernemer te maken hebt. Of het nu gaat om financiën, strategie of groei, we behandelen onderwerpen die er echt toe doen voor jouw bedrijf.

Blog: Delen en inspireren

Lees onze blog voor een dosis inspiratie en kennisdeling. Hier komen ondernemers samen om ervaringen te delen en inzichten op te doen. Een plek waar jij niet alleen leert, maar ook anderen kunt inspireren met jouw verhaal.

Verbinding met branchepartners: Uitbreiding van jouw netwerk

Wij openen de deuren naar een netwerk van betrouwbare branchepartners. Door samen te werken met gerenommeerde bedrijven vergroot je niet alleen je netwerk, maar ook je zakelijke kansen.

Ondersteuning bij PE-portfolio

Wij begrijpen dat professionele groei essentieel is. Daarom bieden we ondersteuning bij de invulling van jouw PE-portfolio. Zodat jij blijft groeien en leren.

Investering

De investering voor deelname aan het ondernemersnetwerk is € 1.800 per jaar. In dit bedrag zitten twee intervisiedagen, diverse webinars, een blog met uitwerking van de intervisiedagen en ervaring- en kennisdeling voor ondernemers, jaarlijkse doelstellingbepaling, verbinding met branchepartners/andere intervisiegroepen, ondersteuning bij het invullen van de PE-portfolio en meer.

Bij de tweede persoon binnen hetzelfde kantoor wordt de aansluitingsbijdrage € 500 per jaar. Wij factureren aan het begin van elk kalenderjaar. Zonder tegenbericht verlengen we automatisch voor het volgende jaar.

Leerdoel

Tip: Gebruik dit leerdoel jaarlijks in jouw PE-portfolio:

In de intervisiegroep kom ik samen met gelijkgestemde collega’s en sparren wij over onze praktijkuitdagingen. Hiermee werk ik als ondernemer aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik leg per bijeenkomst vast welke thema’s er zijn behandeld en wat ik hiermee ga doen in mijn beroepspraktijk.

RB-algemene punten = 8 punten.

Planning 2024

* Elke sessie begint of eindigt met een maaltijd.

Thematiek ondernemersnetwerk

Interesse om deel te nemen? Neem contact met ons op!