Elke werkdag bereikbaar via 033 433 72 17

Ondernemersnetwerk

Wij brengen gelijkgestemde ondernemers met een accountantskantoor samen.

Ondernemersnetwerk

Het Auxilium Ondernemersnetwerk is de actieve verbinder waamee mkb-ondernemers met een accountantskantoor ervaren hoe zij elkaar kunnen inspireren en verbinden. Dit doen we door:

  • Persoonlijke sparring met een gelijkgestemde groep
  • Inspirerende ondernemersdagen
  • Ervaring- en kennisdeling
  • Samen oppakken van initiatieven, brainstorm en cursussen
  • Digitale nieuwsvoorziening (blog)
  • Direct contact en helpdesk

Hoe ervaren onze klanten het ondernemersnetwerk?

Het fijne van het ondernemersnetwerk vind ik het sparren en samenwerken met collega’s. De basis hiervan is het vertrouwen in elkaar en we praten dezelfde taal.

Klik hier voor het volledige klantverhaal van Carin van Sterkenburg. 

Klik om te vergroten

Investering

De investering voor deelname aan het ondernemersnetwerk is € 1.000 per jaar. In dit bedrag zitten twee intervisiedagen, diverse webinars, een blog met uitwerking van de intervisiedagen en ervaring- en kennisdeling voor ondernemers, jaarlijkse doelstellingbepaling, verbinding met branchepartners/andere intervisiegroepen en meer. Als lid van het ondernemersnetwerk schrijf je met korting in op onze inspiratiedagen.

Bij de tweede persoon binnen hetzelfde kantoor wordt de aansluitingsbijdrage € 500 per jaar. Wij factureren per half jaar. Zonder tegenbericht verlengen we automatisch voor het volgende jaar.

Leerdoel

Tip: Gebruik dit leerdoel jaarlijks in jouw PE-portfolio:

In de intervisiegroep kom ik samen met gelijkgestemde collega’s en sparren wij over onze praktijkuitdagingen. Hiermee werk ik als ondernemer aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik leg per bijeenkomst vast welke thema’s er zijn behandeld en wat ik hiermee ga doen in mijn beroepspraktijk.

RB-algemene punten = 8 punten.

Planning 2023/2024

Thematiek ondernemersnetwerk

Vragen of nieuwsgierig? Neem contact met ons op!