Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

Worden wij ook jouw collega op afstand?

  • Gratis helpdesk & modellenbibliotheek
  • Altijd een collega om mee te overleggen
  • De jaarlijkse evaluatie van jouw kwaliteitssysteem
  • Als het nodig is, verzorgen wij jouw waarneming
  • Ons kantoorhandboek, passend voor jouw kantoor
  • Gratis klokkenluidersmeldpuntservice & klachtenregeling

Auxilium lidmaatschap

Wij zijn dé serviceorganisatie voor accountantskantoren in het mkb

Lid worden van Auxilium biedt jou veel voordelen. Je belt onbeperkt met onze collega’s van de helpdesk. Dan kan jij weer verder. Een advies uit handen geven? Leden betalen een gereduceerd tarief voor adviesuren. Jouw PE-portfolio vul je in met ons cursusaanbod, uiteraard krijg je als lid korting op de cursusprijs.

Mogen wij jouw collega’s op afstand zijn? Ruim 400 kantoren gingen je al voor. Zij kunnen dagelijks rekenen op de kennis, ervaring en het netwerk van onze collega’s. Met 1 telefoontje is jouw lidmaatschap geregeld. Weten welke voordelen en diensten wij jou kunnen bieden?

Vraag informatiepakket aan

Lid worden?

De kosten van het lidmaatschap zijn per kantoor €2.040 excl. btw per jaar (2024). Voor iedere extra vestiging betaal je €1.020 excl. btw per jaar. Wij factureren vooraf, per kwartaal.

Voor eenmanskantoren zonder personeel hebben wij een kortingsregeling. Het team van de afdeling Marketing & Communicatie vertelt je meer over de voorwaarden en de kosten.

Duur van de overeenkomst

Wil je jouw lidmaatschap opzeggen? Dat kan – schriftelijk – na het eerste jaar lidmaatschap met een opzegtermijn van drie maanden.

Tarieven

Als Auxilium-lid kun je onbeperkt en gratis vragen stellen. De eerste 15 minuten zijn gratis. Kost het antwoord meer tijd en uitzoekwerk, dan krijg je een indicatie van de kosten en gaan we, als je dat goed vindt, voor je aan de slag. Als Auxilium-lid krijg je korting op onze tarieven.

Tarieven adviesuren 2024

De diensten binnen ons lidmaatschap