Elke werkdag bereikbaar via 033 433 72 17

Worden wij ook jouw collega op afstand?

  • Gratis helpdesk & modellenbibliotheek
  • Altijd een collega om mee te overleggen
  • De jaarlijkse evaluatie van jouw kwaliteitssysteem
  • Als het nodig is, verzorgen wij jouw waarneming
  • Ons kantoorhandboek, passend voor jouw kantoor

Auxilium lidmaatschap

Wij zijn dé serviceorganisatie voor accountantskantoren in het mkb

Lid worden van Auxilium biedt jou veel voordelen. Twijfel je over een oplossing of advies? Je belt onbeperkt met onze collega’s van de helpdesk. Dan kan jij weer verder. Uitgebreider sparren over een advies? Of een advies uit handen geven? Leden betalen een gereduceerd tarief voor adviesuren. Jouw PE-portfolio vul je in met ons cursusaanbod, uiteraard krijg je als lid korting op de cursusprijs.

Mogen wij jouw collega’s op afstand zijn? Ruim 400 kantoren gingen je al voor. Zij kunnen dagelijks rekenen op de kennis, ervaring en het netwerk van onze collega’s. Weten welke voordelen en diensten wij jou kunnen bieden?

Vraag het digitale informatiepakket aan

Bijdrage lidmaatschap

De kosten van het lidmaatschap zijn per kantoor € 1.980 excl. btw per jaar (2023). Voor iedere extra vestiging betaal je € 990 excl. btw per jaar. Wij facturen vooraf, per kwartaal.

Voor eenmanskantoren zonder personeel hebben wij een kortingsregeling. Het team van de afdeling Marketing & Communicatie vertelt je meer over de voorwaarden en de kosten.

Duur van de overeenkomst
Wil je jouw lidmaatschap opzeggen? Dat kan – schriftelijk – na het eerste jaar lidmaatschap met een opzegtermijn van drie maanden.

De diensten binnen ons lidmaatschap