Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

Incompany cursussen

Wij komen ook naar je toe als dat beter uitkomt.

Incompany cursussen

Wij zetten de voordelen van een incompany cursus voor je op een rijtje
  • Je bepaalt zelf de cursustijden
  • Kortere reistijd voor de deelnemers
  • Je kiest zelf de cursuslocatie (jouw kantoor of externe locatie bij je in de buurt)
  • Je kiest als locatie voor De Ondernemershoeve en wordt volledig ontzorgd
  • Jullie praktijksituaties of dossiers bespreken we in de cursus als je dat wilt
  • Je bespaart kosten

Investering

Wij rekenen voor een incompany cursus uit ons cursusaanbod van onze eigen adviseurs zevenmaal de prijs van een open inschrijving (leden of niet-ledenprijs). Daarnaast betaal je btw en reiskosten van de docent (€ 0,35 per km van Leusden naar jouw cursuslocatie en v.v.). Deze prijs is voor maximaal 16 personen. Boven de 16 personen betaal je per extra deelnemer € 50 (leden) en € 70 (niet-leden).

Voor een aantal cursussen geldt een afwijkende investering, dit staat dan bij de cursusinformatie op de website.

Voor cursussen met meerdere docenten en/of externe docenten en/of grotere groepen, maken wij een offerte op maat.

Wil je een incompany cursus verzetten?

Een cursus bij jou op kantoor organiseren is heel praktisch. Maar wat als er 4 van de 8 collega’s ziek zijn? Bel met ons team van de afdeling marketing en communicatie, wij plannen dan een nieuwe datum. Dit doen wij zonder extra kosten.

Wil je een incompany cursus annuleren?

Je wilt de incompany cursus niet verzetten maar annuleren? Bel met ons team van de afdeling marketing en communicatie. Bij annuleren rekenen wij tot zes weken voor de cursusdatum geen kosten. Bij annulering tussen twee en zes weken voor  de cursusdatum factureren wij 25% van de cursusprijs.  Bij annulering binnen twee weken voor de cursusdatum factureren wij 50% van de cursusprijs.

Een cursus als incompany inplannen?

Vul hieronder het contactformulier in. We nemen contact op en bespreken met jou de mogelijkheden. Je ontvangt na akkoord een bevestiging van de afspraken en kosten.

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenwerking Auxilium en de Ondernemershoeve

De Ondernemershoeve in Opheusden is een sfeervolle locatie voor zakelijke vergaderingen, trainingen en inspiratiesessies, gelegen in het hart van de Betuwe. Ben je op zoek naar een externe locatie voor je incompany cursus? Neem dan contact met ons op.

 

De voordelen van je incompany cursus bij de Ondernemershoeve

  • De dag wordt georganiseerd los van kantoor, met zo min mogelijk afleiding en dus volle focus.
  • Je kunt jouw dag of dagdeel eenvoudig aankleden met een lekkere lunch, gezellige borrel of een diner als afsluiting van de dag. De vanaf prijs voor een hele dag inclusief vergaderarrangement en lunch is €95 per persoon.
  • Jouw personeel extra in het zonnetje zetten? Organiseer een incompany cursus bij De Ondernemershoeve in Opheusden en gun de collega’s naast een leerzame dag ook een moment waarop ze elkaar beter leren kennen. Dat kan bijvoorbeeld goed in combinatie met een verdiepende teambuildingssessie.

Sparren over de mogelijkheden?