Elke werkdag bereikbaar via 033 433 72 17

Wij zijn er voor de accountants

Ons verhaal

Auxilium Adviesgroep is in 2006 opgericht door accountant John Weerdenburg en vormt nu samen met Marco Kastelein de directie. Begonnen op één kantoorkamer met 3 pioniers, zijn wij uitgegroeid naar een bedrijf met 25 collega’s. Wij helpen dagelijks ruim 400 (mkb) accountantskantoren. 

Auxilium komt uit het Latijn en betekent hulp bieden. Waar we goed in zijn? Al onze collega’s hebben hun eigen vaktechnische kwaliteiten en ze kennen jouw wereld. Met deze bagage ondersteunen wij jou bij de dagelijkse adviespraktijk. Wanneer jij dat nodig hebt.

auxilium adviesgroep

Waarom kiezen voor Auxilium adviesgroep?

Omdat wij jouw collega op afstand zijn!

Het is belangrijk dat je weet waar jouw horizon ligt. Bij een lastige vraag bel je ons want bij Auxilium werken specialisten die jou helpen. Of het nu een vraag is op het gebied van de COS’en, een aangifte IB, een bedrijfsoverdracht of een ondernemer in scheiding. Wij helpen je. 

Iedereen bij ons kent elkaar, dus de lijnen zijn kort. De beste resultaten haal je met een team dat met veel plezier met elkaar samenwerkt. En dat doen we. Als Mariëtte het niet weet, weet Maartje het wel. En als Daniël cursus geeft, doet Mariëtte de helpdesk. Heb je een vraag? Wij komen met voorstellen en oplossingen en jij helpt jouw klant. 

Focus op de mkb-accountant

De mkb-accountant is een waarborg voor kwaliteit. Je onderscheidt je ten opzichte van andere administratieve dienstverleners. Wij maken ons sterk voor de mkb-accountant. Daarom zijn wij graag jouw collega op afstand.  

vacatures auxilium

Word jij onze nieuwe collega?

Auxilium; dat is werken in een team van 25 gedreven collega’s. Een team waar jouw mening telt. Je krijgt veel vrijheid, zodat je kan groeien in jouw rol. Dit alles met veel plezier, want onze mensen zijn de kracht van het bedrijf! We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s.

Vacatures
Eén van onze leden worden? Worden wij jouw collega op afstand!