Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

Onze cursuslocatie

Je vindt ons op de eerste verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw ‘De Horst’, tegenover de ingang van Van der Valk Hotel Leusden. Parkeren kan gratis voor de deur.  Voor de ingang van ons pand en bij Van der Valk Hotel Leusden zijn oplaadpunten voor elektrische auto’s.  Er is een lift. De deur is open, je hoeft niet aan te bellen: wees welkom! Na binnenkomst is rechts de ontvangstruimte: het Auxilium plein. Heb je vragen, meld je dan bij het secretariaat bij de ingang.

Workshopruimte

De workshopruimte (zaal 1) is voor kleine groepen van maximaal 12 deelnemers. Naast de grote vierkante tafel zijn er ook losse tafels. De zaal wordt optimaal geventileerd. Onze automatische luchtcirculatie is 100% buitenlucht invoer.

Grote cursuszaal

Onze grote cursuszaal (zaal 2) is meestal ingericht met een schoolopstelling. De zaal wordt optimaal geventileerd. Onze automatische luchtcirculatie is 100% buitenlucht invoer. De meeste cursussen worden in zaal 2 georganiseerd. Er is plaats voor circa 24 deelnemers.

Catering & zaal huren

Zaal huren?
Onze spreekruimtes zijn gratis te reserveren voor Auxilium leden. Wil je de cursuszaal of workshopruimte reserveren? Neem dan contact met ons op en we bespreken de kosten en mogelijkheden!

Lunch & dieetwensen
De lunch is selfservice: soep, belegde broodjes/wraps, fruit en sap. Duurt de cursus een hele dag dan is er een lunch voor jou klaargezet. Bij sommige ochtendcursussen is er een lunchpakket met krentenbol, broodje en fruit. Dit staat dan bij de cursusinformatie. Je mag tijdens de pauze ook een broodje naar buiten meenemen. Er zijn picknicktafels. Dieetwensen mag je doorgeven bij de cursusinschrijving.

Koffie/thee en water
Er staan koffie/thee-machines. Of je pakt een koud drankje, fruit of zoete snack bij de pantry. In de cursusruimte staan flessen water en glazen.

Mail ons
Eén van onze leden worden? Worden wij jouw collega op afstand!