Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

Microsoft Excel voor beginners

Leer beter werken met Excel

Cursusinformatie

Alle handige informatie op een rijtje
Waar Leusden, Auxilium Adviesgroep
Wanneer 4 oktober 2024
Tijd 09:00-16:00 uur
Prijs Leden: € 310 | Niet-leden: € 345
alle cursusdata

Leer beter werken met Excel

Spelenderwijs kennismaken met de vele onderdelen van Excel? Dat kan tijdens de cursus Excel voor beginners. Tijdens deze cursus wordt een spiegel voorgehouden over jouw manier van denken en leer je hoe Excel denkt en werkt. Je wilt iets doen, maar hoe zoek je dit op? Er is een probleem maar hoe kun je dit oplossen? Door uitleg van Excel en het gebruik van de help-knop leer je om de juiste formules te vinden en de mogelijkheden van Excel te benutten.

Je kunt Excel voor veel doeleinden gebruiken: administratie bijhouden, berekeningen maken, overzichten bijhouden, exports vanuit database maken, gegevens bewerken, analyses uitvoeren of standaard facturen/brieven/formuleren maken.

Let op: Bij deze cursus gaan we ervan uit dat je al iets kennis hebt van de eigenschappen en functies van Excel. Deze cursus wordt gegeven door CompuCourse waar Auxilium een samenwerking mee heeft.

Let op: neem je laptop mee (incl. Excel)!

Voor deelname aan deze training is een laptop nodig met Excel. Je kunt deze zelf meenemen, maar het is ook mogelijk om een laptop te huren voor deze dag. De kosten hiervoor bedragen €20. Wil je hier gebruik van maken, geef het dan aan bij het opmerkingenscherm bij jouw inschrijving of bel met het cursussecretariaat. Op de dag zelf is dit niet mogelijk.

 

Heb je klanten die een cursus Excel (beginners of gevorderden of Power BI) willen volgen? Ook zij zijn van harte welkom. Kom je samen met een klant? Dan geven wij korting op de prijs. Ook kunnen deze cursussen incompany worden georganiseerd. Meer weten?

Stuur een mail

 

Er worden een aantal onderdelen behandeld die binnen Excel vaak worden gebruikt om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden. Je gaat aan de slag met oefeningen om hierin vaardig te worden en de denkwijze van Excel aan te leren. In deze basiscursus worden de volgende onderdelen behandeld:

  • Celopmaak
  • Formules / functies
  • Formules doortrekken
  • (Draai)tabellen (basis)
  • Grafieken
  • Voorwaardelijke opmaak (basis)
  • Controles inbouwen / beveiligen
  • Tekst naar kolommen
  • Sorteren / filteren

De genoemde onderdelen zijn een indicatie.

​De genoemde onderdelen zijn een indicatie, er is altijd ruimte voor vragen en ruimte om eigen situaties / problemen te bespreken.

Leerdoelen

Na het volgen van deze cursus kun je gebruik maken van de verschillende basisfuncties in Excel.

RB 7 algemene punten

Deze workshop gaat door vanaf 5 deelnemers. Het maximum aantal deelnemers is 10. 

04-10-2024 Leusden, Auxilium Adviesgroep

Schrijf je nu in!

Schrijf je hier in voor de Microsoft Excel voor beginners cursus.

Gerelateerde cursussen