Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

Incompany teambuilding bij De Ondernemershoeve

Dare to lead

Cursusinformatie

Alle handige informatie op een rijtje
Waar De Ondernemershoeve, Opheusden

Samenwerken, reflecteren en leren

Je kantoor loopt soepel op de zakelijke kant, maar hoe zit het met de menselijke touch? Staan jullie allemaal in je kracht en kennen jullie elkaars sterke punten? Liggen er kansen voor groei en ontwikkeling binnen het team?

In een wereld van samenwerking is BASE Lifestyle er om jullie uit te dagen. Tijdens deze teambuildingssessie voltooien jullie opdrachten die communicatie, ideeën delen, luisteren en feedback geven vereisen. Weg van modellen en theorieën, gaan we op een leuke en uitdagende manier aan de slag. Het doel? Jezelf ontdekken, elkaar beter leren kennen, een sterkere samenwerking opbouwen en daarvan leren.

Incompany inplannen

Verfrissend, actief en vooral ontzettend leerzaam. Zo omschrijf ik onze middag met BASE Lifestyle. De locatie bij de Ondernemershoeve maakte dat wij volledig ontzorgd werden en een top dag hebben gehad met ons team! 

Wat kun je verwachten?

Samenwerken staat bij ons centraal. We ontwikkelen samen met jou een strategie om de doelen van jouw organisatie te bereiken.

Praktisch gezien. Jij geeft aan wanneer en waar je onze hulp nodig hebt, het aantal mensen, de duur van de training en waar wij van waarde kunnen zijn. We bespreken dit tijdens een telefonisch gesprek. We formuleren de hulpvragen, bespreken teamkenmerken, sterke en leerpunten, en de belastbaarheid van collega’s.

Ons aanbod is flexibel en afgestemd op de groep. Na het intakegesprek doen we een definitief aanbod van het programma. De duur van de teambuilding wordt bepaald op basis van jouw wensen. Na de sessie evalueren we met het team en delen wat we hebben waargenomen.

Klik op Overige informatie voor de prijsvoorwaarden per dag(deel).

Let op: deze cursus is alleen als incompany te boeken.

Prijs activiteit aansluitend aan een andere cursus op dezelfde dag (2 uur)
€ 1.490 (leden van Auxilium) | € 1.590 (niet-leden) exclusief btw. Deze prijs is voor 16 personen, inclusief gebruik van de locatie met vergaderarrangement (koffie, thee, gebak of gezonde snack, water, bruiswater en fruit in de zaal).

Prijs voor een dagdeel, inclusief lunch (4 uur)
€ 2.970 (leden van Auxilium) | € 3.000 (niet leden) exclusief btw. Deze prijs is voor 16 personen inclusief gebruik van de locatie, vergaderarrangement (koffie, thee, gebak of gezonde snack, water, bruiswater en fruit in de zaal) en lunch.

Prijs voor een volledige teambuilding dag, inclusief lunch (8 uur)
€ 4.025 (leden van Auxilium) | € 4.125 (niet leden) exclusief btw. Deze prijs is voor 16 personen inclusief gebruik van de locatie, vergaderarrangement (koffie, thee, gebak, gezonde snack, water, bruiswater en fruit in de zaal) en lunch.

En verder..
Komen er meer dan 16 deelnemers? Dan rekenen wij € 95 per persoon extra met een maximum van 40 deelnemers. Is je team of organisatie toch groter dan dit aantal deelnemers, neem gerust contact op. Wij plannen deze training in tussen 08.30 – 17.30 uur.

Incompany plannen bij De Ondernemershoeve?

Incompany inplannen

 

 

Op afspraak De Ondernemershoeve, Opheusden

Schrijf je nu in!

Schrijf je hier in voor de Incompany teambuilding bij De Ondernemershoeve cursus.