Elke werkdag bereikbaar via 033 433 72 17

Videocollege: Wwft

Alles weten over de Wwft? Met dit videocollege ben je helemaal op de hoogte!

Cursusinformatie

Alle handige informatie op een rijtje
Waar Eigen werkplek
Soort Videocollege / Webinar / E-learning
Vakgebied Accountancy
Doelgroep Accountants | Fiscalisten
Prijs € 225

In het videocollege Wwft ben je in 2,5 uur helemaal op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving rondom de Wwft. Jouw kennis wordt door onze collega John Weerdenburg helemaal opgefrist! Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat voor jouw kantoordossier.

Het videocollege Wwft bevat de volgende 2 modules:

  • ​Het cliëntonderzoek (circa 90 minuten, geschikt voor alle medewerkers)
  • ​De meldplicht (circa 60 minuten, geschikt voor ervaren assistenten en accountants)

!! LET OP: De videocolleges staan in onze online leeromgeving. Dit is niet MijnAuxilium. Je maakt in de online leeromgeving eenmalig een account aan. Dit doe je direct tijdens het afronden van de bestelling (klik op de knop inschrijven). Betaling is alleen via iDeal mogelijk. De videocolleges zijn vanaf de aankoopdatum 3 maanden beschikbaar. Na het afronden van het opleidingstraject ontvangt de deelnemer een certificaat van deelname. Het is hiervoor belangrijk dat je jouw persoonlijke gegevens volledig invult. 

Module 1 Het cliëntonderzoek (90 minuten, geschikt voor alle medewerkers)
In deze module staan we stil bij het cliëntenonderzoek van de Wwft. Hierbij is de risico-inschatting van de onderneming belangrijk. Dit resulteert in een risico-profiel. Daarnaast is er aandacht voor de UBO.

Module 2 De meldplicht (60 minuten, geschikt voor ervaren assistenten en accountants).
In deze module staan we stil bij de meldplicht van de Wwft. Hierbij is het belangrijk snel een ongebruikelijke transactie te herkennen en een goed afweging te maken of er een melding moet plaatsvinden. We bespreken de werkwijze van en het toezicht door de BFT.

Prijzen

Je betaalt deze e-learning via iDeal. De prijs is exclusief btw.

Na het volgen van het videocollege is er de mogelijkheid om per mail vragen te stellen. Het emailadres zie je aan het einde van de video.

Op afspraak Eigen werkplek

Gerelateerde cursussen