Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

Webinar update financieren

Een kwartaal-APK op financieringsgebied: gratis voor leden! (anders € 50)

Cursusinformatie

Alle handige informatie op een rijtje
Waar Online
Wanneer 20 juni 2024
Tijd 13:00-14:00 uur
Prijs Leden: € 1 | Niet-leden: € 50
alle cursusdata

Heeft de financieringswereld jouw interesse? Vind je het leuk om bij te blijven over de actualiteit in de financieringsmarkt? Bij de financieringsdesk krijgen wij dagelijks (aan)vragen van leden waarvan de oplossingen ook voor jouw relaties interessant kunnen zijn. Wij delen onze ervaringen graag met je in deze periodieke update financieren via MS Teams. We bespreken in dit webinar van ongeveer een uur ook hoe de temperatuur bij de banken is, welke nieuwe financieringspartijen er zijn en wat de verwachte ontwikkelingen zijn in de markt.

Wij geloven in de kracht van de accountant als aanspreekpunt van de klant. Zeker als het over financieren gaat. Want wie kent de ondernemer, de onderneming en de financiën het beste? De accountant! En wie helpt de accountant? Wij!

Deze kwartaal-APK op financieringsgebied is gratis voor leden! (niet-leden betalen € 50 per webinar)

Schrijf in voor de 4 webinars update financieren in 2024!
14 maart 2024 | 20 juni 2024 | 19 september 2024 | 12 december 2024

Inschrijven voor alle (4) webinars update financieren 2024

Tijdens het periodiek webinar update financieren nemen wij je elk kwartaal een uurtje mee in de ontwikkelingen die er op dat moment zijn. Aan de hand van actuele casuïstiek en praktijkervaringen laat het team van de Auxilium Financieringsdesk je zien wat er wel mogelijk is! Het is onze bedoeling te inspireren, maar we geven ook gereedschap en bagage om jouw klanten met financieringsvraagstukken optimaal te ondersteunen. Samen weten we meer en kunnen we meer!  De periodieke update financieren via MS Teams is gratis voor leden van Auxilium, niet leden betalen € 50 per periodieke update.

Leerdoelen

Na het volgen van dit webinar heb je meer actuele bagage om jouw klanten op het gebied van financieringsvraagstukken te informeren.

Incompany

Heeft de financieringswereld jouw interesse? Vind je het leuk om bij te blijven over de actualiteit in de financieringsmarkt? In de incompany workshop over financieren nemen wij onze kennis en ervaring mee naar de vertrouwde omgeving van jouw kantoor. Met de (potentiële) dossiers onder handbereik praten wij het hele team bij. Doordat het hele team geënthousiasmeerd wordt, kan er nagepraat worden en worden er eerder (individuele) vervolgstappen gezet binnen het kantoor. Lees meer.

20-06-2024 Online
19-09-2024 Online
12-12-2024 Online

Schrijf je nu in!

Schrijf je hier in voor de Webinar update financieren cursus.

Gerelateerde cursussen