Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

Webinar update financieren

Een kwartaal-APK op financieringsgebied: gratis voor leden! (anders € 50)

Cursusinformatie

Alle handige informatie op een rijtje
Waar Online
Wanneer 19 september 2024
Tijd 13:00-14:00 uur
Prijs Leden: € 1 | Niet-leden: € 50
alle cursusdata

Waarom mag je dit webinar niet missen? Heeft de financieringswereld jouw interesse en vind je het leuk om bij te blijven over de actualiteit in de financieringsmarkt? Veranderingen gaan snel en deze weten en begrijpen, is essentieel voor jouw adviespraktijk. In de periodieke webinars over financieren delen wij onze ervaringen en schuiven er vaak samenwerkingspartijen aan. Breid jouw netwerk uit met financiële experts en collega accountants. En stel jouw vragen rechtstreeks aan onze experts en neem deel aan interactieve discussies.

We bespreken in dit webinar van ongeveer een uur ook hoe de temperatuur bij de banken is, welke nieuwe financieringspartijen er zijn en wat de verwachte ontwikkelingen zijn in de markt. Kijk bij het programma voor meer informatie.

Wij geloven in de kracht van de accountant als aanspreekpunt van de klant. Zeker als het over financieren gaat. Want wie kent de ondernemer, de onderneming en de financiën het beste? De accountant! En wie helpt de accountant? Wij!

Deze kwartaal-APK op financieringsgebied is gratis voor leden! (niet-leden betalen € 50 per webinar)

Schrijf in voor de 4 webinars update financieren in 2024
14 maart 2024 | 20 juni 2024 | 19 september 2024 | 12 december 2024

Inschrijven voor alle (4) webinars update financieren 2024

Het thema van de update financieren op 19 september is de financiering van bedrijfsoverdracht.

Leerdoelen

Na het volgen van dit webinar heb je meer actuele bagage om jouw klanten op het gebied van financieringsvraagstukken te informeren.

Incompany

Heeft de financieringswereld jouw interesse? Vind je het leuk om bij te blijven over de actualiteit in de financieringsmarkt? In de incompany workshop over financieren nemen wij onze kennis en ervaring mee naar de vertrouwde omgeving van jouw kantoor. Met de (potentiële) dossiers onder handbereik praten wij het hele team bij. Doordat het hele team geënthousiasmeerd wordt, kan er nagepraat worden en worden er eerder (individuele) vervolgstappen gezet binnen het kantoor. Lees meer.

19-09-2024 Online
12-12-2024 Online

Schrijf je nu in!

Schrijf je hier in voor de Webinar update financieren cursus.

Gerelateerde cursussen