Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

Beroepsaansprakelijkheidverzekering

Een zorg minder.

Beroepsaansprakelijkheidverzekering

Verzekering

Om met een gerust hart te ondernemen, is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering een zorg minder. Deze moet voor een accountant aan bepaalde voorwaarden voldoen.

  • Een verplichte dekking voor al jouw activiteiten.
  • Een tuchtklacht is zo ingediend. De kosten die jij maakt om je tegen een tuchtklacht te verweren, moeten ook verzekerd zijn.
  • De aansprakelijkheidsverzekering moet voldoen aan de Nadere Voorschriften Kwaliteitssystemen (NVKS).

Vergoeding voor klachtprocedure

Maak je gebruik van onze klachtregeling? Koekenberg Van Vuuren heeft speciaal voor Auxilium-leden een vergoeding opgenomen voor de kosten die wij rekenen als wij een klacht voor jou afhandelen. Deze vergoeding is maximaal € 2.500 per klachtprocedure, zonder eigen risico. Dit bedrag is meestal voldoende om onze kosten af te dekken. De enige voorwaarde is dat de klacht verband houdt met jouw beroepsaansprakelijkheidsrisico en bijvoorbeeld niet gaat over de hoogte van een honorarium.

Aanbod voor leden

Verzekeraar Koekenberg Van Vuuren heeft voor Auxilium een beroepsaansprakelijkheidsverzekering opgesteld. Ons dienstenpakket is volledig afgedekt. Een goed gevoel. Koekenberg Van Vuuren kan ook voor jouw kantoor een verzekering verzorgen. Zij garanderen daarbij een volledige inloopdekking en risicoloze overstap. Dit geldt ook als je nu ergens anders verzekerd bent.

Meer weten?
Voor meer informatie over de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Koekenberg Van Vuuren kun je rechtstreeks contact opnemen met Jan Middelburg. Bel: 088 – 38 38 000. Geef aan dat je lid bent.

Sparren over de mogelijkheden?

Eén van onze leden worden? Worden wij jouw collega op afstand!