Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

Team insolventie

Een totaaladvies bij een ondernemer met financiële problemen.

Insolventie

Insolventie

Teruglopende omzet, oplopende (belasting)schulden en administratieve achterstanden. Door de corona-periode of door de crisis. De ondernemer komt in de financiële problemen en zoekt steun en advies bij de adviseur. Sparren over de toekomst: het is complexe materie waarin keuzes vergaande gevolgen (kunnen) hebben. Ons team insolventie heeft jarenlange ervaring met het herstructureren van ondernemingen en het afwikkelen van faillissementen van kleine ondernemingen.

Bekijk de lidmaatschap voordelen

Insolventie van ondernemingen

Er wordt door de accountant regelmatig bij ons aan de bel getrokken: hoe help ik mijn ondernemers in zwaar weer? Dit kan een discussie zijn met de bank over de verlenging van de bestaande financiering. Of de financiering van het corona tekort, maar ook een dreigend faillissement komt steeds vaker voor. Wat zijn de mogelijkheden binnen de WHOA en met wie moet ik dan afspraken maken?

Totaal advies

Om samen met de ondernemer keuzes te maken over de onderneming is een totaaladvies nodig. Wij hebben de kennis in huis en hebben onze krachten gebundeld in het team Insolventie. Collega’s van de afdelingen juridisch, accountancy, financieren en fiscaal werken nauw samen. Met elkaar, maar ook met de accountant. Hierdoor krijg jij kundig en volledig advies voor jouw klant. Waar nodig wordt het team aangevuld met insolventieadvocaat Niek Vinke.

drs. Niek Vinke | advocaat
Niek Vinke is al ruim 15 jaar advocaat/vennoot bij Boskamp & Willems Advocaten waar hij naast het familie en erfrecht actief is in het ondernemersrecht. De meeste uitdaging haalt Niek uit het insolventierecht, hij heeft ruime ervaring als curator.

Sparren over de mogelijkheden?

Eén van onze leden worden? Worden wij jouw collega op afstand!