Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

Helpdesk & Fiscaal advies

Een collega op afstand schuift even bij aan.

Helpdesk

Twijfels bij een advies of een oplossing of een vaktechnische vraag? Dan is het fijn om even te overleggen met een collega of specialist. Wij zijn zo’n collega. Als Auxilium-lid kun je onbeperkt en gratis vragen stellen. De eerste 15 minuten zijn gratis. Kost het antwoord meer tijd en uitzoekwerk, dan krijg je een indicatie van de kosten en gaan we – als je dat goed vindt -, voor je aan de slag.

Download de fiscale wegwijzer

Fiscaal advies

Voor ondernemers en particulieren is advies noodzakelijk om fiscale schade te voorkomen. Voor een leek is het onmogelijk om de fiscale regels bij te houden en goed toe te passen. Maar ook voor professionals zoals jij, is dat lastig. Voor ons is het dagelijks werk. Wij begeleiden je graag bij fiscale adviestrajecten. Jij bepaalt de regels: als je dat wilt, dan voeren wij het gehele adviesproject uit.

Belastingadvies

Ons werkterrein beslaat vooral de belastingheffing van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en particulieren. Wij denken met je mee over winstbepaling, omzetbelasting, bedrijfsopvolging, herstructurering, de eigen woning en vele andere deelgebieden van het belastingrecht. We helpen je via de helpdesk en met maatwerkadvies.

Tarieven

Fiscaal advies is steeds meer specialistenwerk. De fiscalisten van Auxilium hebben persoonlijke specialismes, naast dat zij als generalist optreden. En wij hebben betrouwbare samenwerkingspartijen waaraan wij werkzaamheden kunnen uitbesteden. Denk aan internationaal belastingrecht en advies over omzetbelasting. Het is belangrijk dat jij weet wat wij per uur berekenen.

Tarieven advies 2024

Sparren over de mogelijkheden?

Eén van onze leden worden? Worden wij jouw collega op afstand!