Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

Second opinion, boekenonderzoek & bezwaar- en beroep

Beperk de kans op missers. ​

Second opinion

Een nog uit te brengen advies of een nog in te dienen bezwaarschrift: laat ons de puntjes op de i zetten. Beperk de kans op missers. ​ Fiscale ongelukken zitten in hele kleine hoekjes.

Download de fiscale wegwijzer

Begeleiding boekenonderzoek

Een boekenonderzoek zorgt vaak voor spanning bij de ondernemer. De belangen zijn tenslotte groot en mogelijke financiële gevolgen ook. Wij helpen je graag op weg naar het onderzoek. En zorgen dat je de controleurs exact van de juiste informatie voorziet. In de praktijk worden voorgestelde correcties vaak al in de conclusie van het boekenonderzoek opgenomen. Met onze hulp voorkom je dat formele en inhoudelijke missers tot ongewenste gevolgen leiden.

Bezwaar- en beroep

Natuurlijk wil je een beroepsprocedure bij de belastingrechter voorkomen. Het duurt lang en het kost veel geld. Daarbij is de uitkomst is onzeker. Maar als het dan toch zo ver komt, staan we je bij of nemen we het, als je wilt, van je over. Want procederen voor de belastingrechter vraagt om specialisme. Dat zit ‘m niet alleen in de complexe fiscale wetgeving, maar ook in de geschreven en ongeschreven regels die nu eenmaal bij procesvoering horen.

Sparren over de mogelijkheden?

Eén van onze leden worden? Worden wij jouw collega op afstand!