Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

(internationaal) Erfrecht

Testamenten & afwikkeling van nalatenschappen.

erfrecht

Advies erfrecht

Wil je weten of een testament juridisch en fiscaal nog up-to-date is? En hoeveel erfbelasting is er verschuldigd? Onze specialisten op het gebied van erfrecht helpen je graag!

Regelmatig komen wij ondernemers tegen met een (tweede) huis in het buitenland. Gelden daar aparte regels voor bij overlijden of is het Nederlandse testament geldig? Wordt jouw klant geconfronteerd met dubbele heffing van successierechten? Ook op het gebied van internationaal huwelijksvermogens- en erfrecht helpen wij je verder.

Testament check

Wil je weten of een testament juridisch, fiscaal én praktisch gezien nog up-to-date is? Bij een overlijden moet er veel geregeld worden, zowel juridische als praktische zaken. Fijn als een actueel testament duidelijkheid geeft.

Afwikkeling van nalatenschappen

Wij adviseren over de afwikkeling van een nalatenschap en maken de berekeningen voor de erfbelasting (denk ook aan de fiscaal optimale rente). We kunnen de aangifte erfbelasting voor jouw klant opstellen of een boedelbeschrijving maken. Of de executeur helpen bij de uitvoering van zijn taak.

Sparren over de mogelijkheden?

Eén van onze leden worden? Worden wij jouw collega op afstand!