Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

Camelot Accountancy

“Wat Auxilium anders maakt dan andere dienstverleners? Er is gewoon enorm veel kennis aanwezig.”
Silvia Versteegh RB | Keuze voor het lidmaatschap van Auxilium Camelot Accountancy | Lid sinds 2007

Deze keer aan het woord: Silvia Versteegh RB van Camelot Accountancy

 

Laat ik met de deur in huis vallen, waarom zijn jullie lid van Auxilium?

“Wij hebben een kleiner kantoor en dan is het prettig om een back-up te hebben. Mensen waarop je kunt terugvallen, vragen kunt stellen, of gewoon even mee sparren over een advies. Kleinere kantoren hebben niet meerdere fiscalisten of accountants in huis. Dan is het waardevol om met anderen te overleggen en vraagstukken voor te leggen als dat nodig is. Vooral als je de expertise niet zelf hebt.”

Jullie zijn al 17 jaar lid, wat zijn jullie ervaringen met Auxilium?

“Die zijn eigenlijk altijd positief, en dat zeg ik al jaren. Tijdens een meerdaagse cursus heb ik zelfs eens geadviseerd dat iemand lid bij Auxilium moest worden. Het is geweldig om met toegankelijke mensen te kunnen overleggen, waarbij ik niet bang ben om vragen te stellen. Jullie zijn echt onmisbaar voor ons! De sfeer is goed, mensen kennen je bij naam en gezicht. Ik vind Auxilium een prettige organisatie.”

Wie is Camelot Accountancy?

“Camelot Accountancy is een gezellig klein kantoor in Den Haag, vooral gericht op het mkb. We hebben een team van 11 mensen, inclusief het management. Mijn taken zijn heel breed, uiteraard klantadministratie en aangiften, maar ook meedenken met onze ondernemers.”

Van welke diensten maken jullie het meest gebruik?

Cursussen spelen een grote rol voor ons, als lid krijg je korting op de cursusprijs. En John Weerdenburg komt jaarlijks bij ons op kantoor, dat helpt ons scherp te blijven. Ook met het oog op de toetsing. We zijn ook onderdeel van het Auxilium ondernemersnetwerk. Sparren met gelijkgestemden vanuit je eigen regio. Verder heb ik vooral contact met de fiscalisten. Ik bel Maartje voor testamenten en soms echtscheidingen en Mariëtte Elling voor pensioen/odv zaken.

Kun je een praktijkvoorbeeld geven?

Zeker, bijvoorbeeld met een vraagstuk over btw. Dat blijkt soms ingewikkelde materie te zijn. Als ik twijfel na het lezen, neem ik contact op met jullie fiscalisten om te kijken hoe het in elkaar zit. Ook wanneer een klant de uitkeringsgerechtigde leeftijd bereikt, overleg ik met Mariëtte Elling over de beste stappen en mogelijkheden. Het is fijn om iemand te hebben om mee te sparren. Soms is het gewoon bevestiging, maar in situaties die niet vaak voorkomen, heb je iemand nodig die dieper in de materie zit en helpt met nadenken of uitzoeken.

Wat maakt Auxilium anders dan andere dienstverleners?

Voor mij voelt het verschil in toegankelijkheid, betrokkenheid, en het vermogen om je in te leven in mijn klant. Dat is voor mij het belangrijkste. Er is gewoon enorm veel kennis aanwezig.

 

Wil je meer weten over het lidmaatschap van Auxilium?

Meer informatie