Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

Noorda Accountants

“Trouwe fan: het lidmaatschap bespaart ons tijd en moeite omdat we niet constant op zoek hoeven naar verschillende specialisten.”
Johannes Noorda AA | Keuze voor het lidmaatschap van Auxilium Noorda accountants | Lid sinds 2010

Johannes, kun je wat meer vertellen over Noorda Accountants?

“Natuurlijk! Wij zijn een kantoor met een team van 11 gezellige mensen in Groningen. We zijn trots op ons hechte clubje en zetten ons hard in voor onze mkb-klanten. Onze focus ligt specifiek op het mkb, we bedienen geen grote klanten of agrarische ondernemingen. Dat is eigenlijk wie we zijn in een notendop.”

Wat vinden jullie bij Auxilium?

“De dienstverlening van Auxilium past perfect bij onze behoeften, met een helpdesk voor eenvoudige vragen en extra ondersteuning voor complexere vraagstukken wanneer dat nodig is. Het feit dat we een klik hebben met de mensen van Auxilium, maakt het werken nog prettiger. Jullie zijn inmiddels vertrouwd met onze organisatie en klanten, waardoor we minder hoeven uit te leggen.”

Hoe was de inkoop van specialistische hulp voorheen geregeld?

“Eerlijk gezegd, we hadden onze externe dienstverleners een beetje verspreid. Een pensioenadviseur hier, een fiscalist daar. Het is veel handiger om alles onder één dak te hebben. De aanpak van Auxilium sprak ons aan: een abonnement voor de dagelijkse vragen en specialistische ondersteuning wanneer nodig. Zo houden we onze dienstverlening overzichtelijk.”

Van welke diensten maken jullie het meest gebruik?

“We maken vooral gebruik van de fiscale en accountancydiensten. Het ondernemersnetwerk is iets waar we ook mee bezig zijn, en het is geweldig dat Auxilium al deze diensten aanbiedt. Het bespaart ons tijd en moeite omdat we niet constant op zoek hoeven naar verschillende specialisten.”

Hoe is jouw ervaring met Auxilium na ruim 13 jaar lidmaatschap?

“Onze ervaringen met Auxilium zijn over het algemeen positief. Jullie zijn een belangrijke steun voor ons, niet alleen met de diensten, maar ook met trainingen. En jullie begeleiden ons door toetsingen heen, de accountant als adviseur is onmisbaar in het eindgesprek om alles glad te strijken. In dat opzicht zien we Auxilium echt als een waardevolle partner.”

Wat maakt Auxilium anders dan andere adviesorganisaties?

“Wat Auxilium echt onderscheidt, is de betrokkenheid bij onze klanten. Jullie willen het beste voor onze klanten, en dat is voor ons van groot belang. We willen onze klanten goed bedienen en het opbouwen van een persoonlijke band is daarbij cruciaal. Het feit dat Auxilium dat ook waardeert, zelfs met hun omvangrijke klantenbestand, is voor mij opmerkelijk.”

Wat is voor jou de belangrijkste reden om bij Auxilium aangesloten te blijven?

“Ik denk dat Auxilium op een prettige manier ontzorgt. Jullie bieden niet alleen diensten aan, maar ook cursussen en goed aansluitende nieuwsvoorziening. Het is een waardevolle vorm van ontzorging op gebieden waar je anders zelf over moet nadenken. En dan zou je steeds het wiel opnieuw moeten uitvinden. Niet handig toch?”

Wil je meer weten over het lidmaatschap van Auxilium?

Meer informatie