Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

Van Sterkenburg Accountants

“Het fijne van het ondernemersnetwerk vind ik het sparren en samenwerken met collega’s. De basis hiervan is het vertrouwen in elkaar en we praten dezelfde taal.”
Carin van Sterkenburg | Ondernemersnetwerk Van Sterkenburg accountants | Lid sinds 2006

De aanleiding

Carin van Sterkenburg zoekt een sparringpartner om de uitdagingen binnen haar organisatie mee te bespreken.

De oplossing

  • Carin van Sterkenburg vindt de antwoorden binnen een intervisiegroep van Auxilium door te sparren met collega-accountants.
  • Carin van Sterkenburg kan altijd terugvallen op de contacten uit het ondernemersnetwerk. Zij gaat ook los van de sessies van Auxilium, op de koffie bij collega’s uit het netwerk.

De casus

Op zoek naar een sparringpartner!
Van Sterkenburg accountants/belastingadviseurs is een mkb-accountantskantoor in Buren. Carin van Sterkenburg, eigenaar, vindt persoonlijk contact met de klanten en werken aan duurzame relaties heel belangrijk. De dienstverlening van het kantoor is breed van hulp bij de jaarrekening tot  bedrijfsovernames en fiscaal advies. Er is veel kennis in huis. Carin zoekt sparringpartners om de uitdagingen binnen haar kantoor te bespreken. Ze is accountant, belastingadviseur en ondernemer: hoe doen anderen dit?

Auxilium: een warme club
Carin van Sterkenburg vindt Auxilium een warme club: een echte collega op afstand die je het gevoel geeft dat je erbij hoort. Een heel team staat voor je klaar. Carin: ‘’Auxilium kent mij. Ik kom binnen en word bij mijn naam aangesproken. De medewerkers kennen mijn achtergrond, wie ik ben, wat voor kantoor ik heb en noem zo maar op. Ik ben heel tevreden. De lijntjes zijn lekker kort’’.

Als ondernemer liep Carin tegen het probleem aan dat zij niet alles alleen op kan lossen. Carin: ‘’Ik kan natuurlijk alleen maar zien hoe ik het zelf doe en niet hoe collega-accountants’ met eigen kantoren het doen. In het ondernemersnetwerk van Auxilium kan ik écht sparren. Hier kan ik terecht met vragen over hoe andere ondernemers met verschillende uitdagingen, zoals bijvoorbeeld personeel en automatisering omgaan. We hebben allemaal die behoefte, dat is fijn’’.

Carin vond de oplossing in het ondernemersnetwerk en gaat nu zelfs bij collega’s van dit netwerk op de koffie.

Benieuwd naar het ondernemersnetwerk?

Het komt vaker voor dat een ondernemer zoals Carin  tegen een probleem aanloopt en er zelf niet uitkomt. Of gewoon wil weten hoe een ander hier mee omgaat. Met het Auxilium ondernemersnetwerk wordt elke casus besproken. Er is altijd wel iemand met een oplossing of die wel de ervaring heeft.

Auxilium Adviesgroep heeft 10 actieve intervisiegroepen wat samen het ondernemersnetwerk vormt. Het doel van deze groepen is om gelijkgestemde accountants en ondernemers samen te brengen. In een vertrouwde setting delen zij praktijkuitdagingen en leren ze van elkaar.

Meer informatie