Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17
9 november 2022 Nieuws

Financieringsdesk positief getoetst

Waarborg voor eerlijke afspraken, vakbekwaamheid en uniforme gedragscode.
Igo Galama Financieringsspecialist

De financieringsdesk heeft op 1 november opnieuw het label ‘Erkend Financieringsadvies MKB’ gekregen van de Stichting MKB Financiering (SMF). De jaarlijkse audit is positief afgesloten: het certificaat wordt verlengd.

Stichting MKB Financiering (SMF)

De Stichting MKB Financiering is een onafhankelijke organisatie. Het doel van de stichting is professionalisering van de (alternatieve) financieringssector. Daarnaast wil de stichting de toegang tot een financiering inclusief het financieringsadvies voor ondernemers vergroten.

Met het keurmerk hebben de financieringspartijen en adviseurs een afspraak om te voldoen aan de hoogste eisen van vakbekwaamheid en zij moeten een uniforme gedragscode hanteren. Wel zo duidelijk voor de klant!

Auxilium Financieringsdesk

De Financieringsdesk heeft in 2022 ruim 200 financieringsaanvragen van de leden ontvangen. De aanvragen variëren van een quick scan of haalbaarheidsonderzoek tot een definitieve financieringsverstrekking voor de klant.

Zij werken met verschillende hulpmiddelen om de financieringsaanvraag snel en volledig in kaart te brengen. In de modellenbibliotheek staat voor leden het ‘dienstverleningsdocument Financieringsdesk Auxilium’. Daarin staan onze werkwijze, dienstverlening en tarieven.