Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17
24 mei 2023 Financieren

Financier in de schijnwerpers: Floryn

Marco Kastelein Financieringsspecialist

 

Floryn: zakelijk krediet voor de mkb-ondernemer

1 op de 5 zakelijke financieringen wordt tegenwoordig via een alternatieve financier afgesloten. Dit blijkt uit onderzoek van de Stichting mkb Financieringen (april 2023).

Deze ontwikkeling is vooral zichtbaar bij kredieten tot 1 miljoen euro. Dit komt doordat deze – voor banken kleinere kredieten -, de banken nauwelijks rendement oplevert. Lukt het niet om een financiering rond te krijgen bij de bank dan zijn er gelukkig voldoende alternatieven.

De Financieringsdesk van Auxilium heeft verschillende samenwerkingen, Floryn is daar een van. Er zijn ondernemers die niet bij een bank terecht kunnen. Denk aan bedrijven met een verlieslatend jaar, negatief eigen vermogen of werkend in een bepaalde sector zoals automotive. Daarnaast kan een overgang van rechtsvorm of het recent starten van een bedrijf problemen opleveren bij de bank.

Floryn helpt ook deze ondernemers en dat is voor hen risicovoller. Daar moet iets tegenover staan. Floryn is doorgaans wat duurder dan de grootbank, maar ze doen niet aan woekerrentes en het gat met de bank wordt steeds kleiner. Floryn is transparant over hun tarieven en staat voor de beste service richting de ondernemer.

Snel zekerheid bij zakelijk krediet tot €250.000.

Aanvragen tot €250.000 dien je rechtstreeks in bij Floryn. Deze service is exclusief voor leden van Auxilium en levert korting op voor jouw kredietaanvraag. Dezelfde dag wordt er persoonlijk contact met je opgenomen om de aanvraag te bespreken.

Dien hier je aanvraag in tot € 250.000

 

Zakelijk krediet boven de €250.000

Aanvragen boven de €250.000 beoordelen wij graag voor jou. De kosten die wij hiervoor berekenen zijn snel terugverdiend. Door onze vaste aanspreekpunten bij samenwerkingspartners schakelen wij sneller en worden wij beter geholpen. We hebben afspraken over doorlooptijden, tarieven en behandelingskosten.

Contact opnemen met het team financieren

Volg ons periodiek webinar financieren!