Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17
26 september 2022 Nieuws

Riverbank: uniek in maatwerk

Het financieringslandschap is sterk veranderd en er is veel mogelijk als u de weg weet!
Marco Kastelein Financieringsspecialist

De Financieringsafdeling van Auxilium werkt al langere tijd samen met Riverbank. Een relatief nieuwe maatwerkspeler in de markt die lang niet bij alle accountants en ondernemers bekend zal zijn. Juist om deze reden zetten we Riverbank graag in de spotlight om u als accountant te attenderen op de mogelijkheden die zij u en uw klant kunnen bieden.

Wij zien helaas een tendens dat de grootbanken steeds kritischer worden in wat ze wel maar vooral ook niet meer willen financieren. Daarom voor u als accountant des te belangrijker om te weten wat er wel kan en waar! Als accountant heeft u in eerste instantie contact met de ondernemer. Wees u er van bewust dat het financieringslandschap sterk is veranderd en er veel mogelijk is als u de weg weet! Wij van de Financieringsdesk denken graag met u mee om u te ondersteunen of op het juiste spoor te zetten. Samen helpen we de ondernemer verder. Het zijn bijzondere tijden met hoge inflatie en rente die oploopt. Dat maakt het investerings -en financieringsklimaat onzeker. Juist in deze tijd is maatwerkfinanciering van Riverbank de oplossing voor de financieringsvragen.

Hoe Riverbank oneindige mogelijkheden biedt voor maatwerkoplossingen:

  • Riverbank werkt met zeer ervaren en hoog opgeleide kredietspecialisten die gewend zijn om transacties te structureren. Zij zijn dus gewend om de financiering specifiek op de vraag en de omstandigheden op te zetten.
  • ​Riverbank kent geen uitsluitingen van financieringen en financieringsconstructies op voorhand.  Riverbank kijkt naar de combinatie van ondernemer, onderneming, markt, kasstroom en zekerheden en bepaalt op basis daarvan de financiering en financierbaarheid.
  • ​Riverbank heeft een Nederlandse jurist in dienst. Hij stelt per transactie de kredietdocumentatie op. Hierdoor is de bank niet gebonden aan standaard overeenkomsten en bouwstenen. Hiermee is iedere transactie maatwerk.

​De combinatie van de ervaren kredietspecialisten, de juridische mogelijkheden en het ontbreken van uitsluitingen op voorhand,  zorgt ervoor dat Riverbank echt op maat kan financieren. Omdat alle kennis en kunde in huis is en de lijnen kort zijn kan dit snel. De tariefstelling van Riverbank is in de huidige markt vrijwel gelijkwaardig aan de grootbanken.

Meer weten? Bekijk dan de volgende cursus: