Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17
26 september 2022 Nieuws

Samenwerking met Grub van ComplianceWise

Auxilium Medewerker

Grub voor Accountants is de eerste en enige Wwft-oplossing in Nederland waarmee u als accountant volledig, eenvoudig en aantoonbaar Wwft-compliant wordt en blijft (aldus ComplianceWise). Het voorziet daarmee in de grote behoefte onder accountants en administratiekantoren om op een (kosten en tijds-) efficiënte, want deels automatisch, en hoogst effectieve manier te voldoen aan de hele Wwft wet- en regelgeving.

In een tijd dat Openbaar Ministerie en toezichthouders steeds vaker en strenger optreden, de waslijst aan richtlijnen zich sneller opvolgen en bestaande hulpmiddelen zeer tijdrovend zijn en schijnzekerheid bieden omdat ze slechts helpen bij delen van de wet- en regelgeving. Grub voor Accountants is een product van ComplianceWise, ontstaan vanuit de behoefte om bij te dragen aan een integere samenleving en om het ‘compliant zijn’ voor organisaties eenvoudig te maken.

Webinar: ‘Het BFT wil een waterdicht risicoprofiel’

Hoe maakt u een wwft-proof risicoprofiel van uw cliënt?

Veel accountants geven aan dat het BFT erg let op kloppende risicoprofielen. Maar hoe weet je zeker dat je het goed doet?
In het Auxilium/ComplianceWise kenniswebinar ‘Het BFT wil een waterdicht risicoprofiel’, vertellen Wilco Schut en Jeroen Cremer (ComplianceWise) je precies hoe je een goed profiel van je klant kan opstellen zodat je zeker weet dat je Wwft-proof bent.

Datum en tijd webinar:

Volgt nog.

Het webinar is gratis! Inschrijven kan via onderstaande button.