Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17
19 december 2023 Nieuws

Seminar Duurzaamheid: de after-movie

Auxilium Medewerker

Een seminar over duurzaamheid. Hoe hebben de 200 mkb-accountants die ons seminar hebben bezocht deze middag ervaren?

Bekijk de after-movie.

Een paar reacties uit de evaluatie:

Het is goed dat we er weer aan herinnerd worden en er bewuster richting klant mee omgaan.

Goed breed spectrum, waarin veel aspecten aan de orde komen, zonder politieke prietpraat en met duidelijke waarschuwingen voor de mensheid.

Onduidelijk wat e.e.a. voor de mkb-accountant gaat betekenen en ik vind dat dit niet bij de werkzaamheden van de accountant thuishoort. Daarbij zijn ondernemers ook wel bezig met andere zaken. Veel ondernemers zijn blij dat ze het hoofd boven water kunnen houden na COVID, stijging energiekosten en lonen.

Marianne Thieme was buitengewoon inspirerend en boeiend om naar te luisteren, daarbij was de drijfveer het aanpakken van problemen en niet alleen het rapporteren en bespreken daarvan. Het was verricht op vernieuwing in plaats van op de terughoudendheid, waardoor zaken veelal moeilijk van de grond komen. Wat een powervrouw!

Ik vond het prettig om naar te luisteren, had ik niet verwacht, ben niet een Ed Nijpels fan. Degelijk, goed gepresenteerd.

Arnold Mars is een zeer bevlogen en enthousiaste spreker. Geweldig om naar te luisteren, wat een energie heeft die man en wat een energie geeft hij af, geweldig.