Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17
23 mei 2024 Nieuws

Zomercursussen 2024

Volg onze voordelige zomercursussen inclusief een potje padel!
Auxilium Medewerker

Volg deze zomer voordelige zomercursussen in Leusden: inclusief aan het eind van de dag een potje padel! De gereduceerde zomerprijs geldt alleen voor de zomercursus (en dus niet op ons reguliere cursusaanbod) en is inclusief padellen. Volg je twee cursussen op 1 dag dan zorgen wij voor de lunch! De cursustijden zijn van 09:15-12:30 uur en van 13:15-16:30 uur. Je kunt dus 2 cursussen volgen op 1 dag.

Bekijk hier onze zomercursussen in Leusden

 

Na een dag vol nieuwe inzichten tijdens onze zomercursussen, nodigen we je uit om samen met ons te padellen! De cursussen eindigen om 16.30 uur. Om 17.00 uur staan de padelbanen een uur voor ons klaar. Daarna (18.00 uur) is er tijd voor een gezellige borrel aan de bar, inclusief borrelhapje. Dit alles is bij de cursusprijs inbegrepen, En als je na de borrel nog wat langer wilt blijven, kun je op eigen kosten een hapje eten.

Laat je ons weten of je een potje meespeelt door dit aan te geven in het opmerkingenveld? Je kan ook alleen gezellig meegaan, kijken en een drankje nemen. Wij zorgen voor padelrackets en ballen. Zorg je zelf voor sportkleding? Je kan omkleden bij de sportschool. Let op er is geen korting op de cursusprijs als je niet mee gaat naar het padellen.