Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

Nieuwsvoorziening op maat voor relaties en jouw kantoor

Relaties en medewerkers op maat informeren met de juiste informatie, zonder het verlies van jouw kostbare tijd!

Nieuwsvoorziening via samenwerkingspartner Informanagement

Hoe zorg jij dat jouw relaties, maar ook collega’s op kantoor op de hoogte zijn van de actuele ontwikkelingen op hun vakgebied? Jouw klanten verwachten dat je hun op de hoogte houdt van regelgeving die verandert. Wij hebben een samenwerking met Informanagement om jou deze klus uit handen te nemen.

Database met informatie

Informanagement heeft een concept ontwikkeld dat accountants helpt om zowel klanten als medewerkers te voorzien van de juiste informatie. Maatwerk dus. Kern van het concept is een uitgebreide database. De redactie van Informanagement vult deze wekelijks met nieuwe informatie op het gebied van fiscaliteit, arbeidsrecht en sociale verzekeringen. Met de ingebouwde filters worden nieuwsbrieven en nieuwsartikelen samengesteld die zijn afgestemd op de specifieke informatiebehoeften van jouw klanten en medewerkers.

Geïntegreerde oplossing & koppelingen

Door de geïntegreerde oplossing van Informanagement worden niet alleen jouw relaties en medewerkers op tijd geïnformeerd, maar blijft ook jouw website actueel en worden jouw sociale media kanalen bijgehouden. De nieuwsvoorziening wordt opgemaakt in jouw huisstijl, zodat jouw kantoor op een professionele manier onder de aandacht blijft.

Koppelingen
Informanagement heeft een koppeling gemaakt met Simplicate en Afas voor het automatisch inlezen van klantgegevens voor de verzending van de nieuwsbrieven. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw kantoor.

InforWijzers (themabrochures)

In 2022 hebben wij de samenwerking met Informanagement uitgebreid met InforWijzers. InforWijzers zijn korte brochures waarin thema’s zijn uitgewerkt. Deze worden – als je dat wilt – op jouw website geplaatst. Ze kunnen ook op papier geleverd worden. Uiteraard in jouw eigen huisstijl. Informanagement zorgt dat de informatie automatisch wordt geüpdatet, zo krijgen jouw klanten altijd de meest actuele informatie.

Je kunt een InforWijzer abonnement afsluiten in combinatie met een Informanagement nieuws-abonnement of zonder abonnement. In combinatie met een abonnement krijg je korting (los van de korting die Auxilium-leden krijgen).

nieuwsvoorziening

Korting voor leden van Auxilium

Wil je weten wat Informanagement voor jou kan betekenen? Wij brengen je graag vrijblijvend in contact met Informanagement. Leden van Auxilium krijgen korting op het hoofdabonnement (e-mail en/of nieuwsfeed). Deze korting* wordt jaarlijks door Auxilium aan je uitbetaald. Een abonnement is al mogelijk vanaf € 57,50 per maand. De prijs van een abonnement is afhankelijk van jouw behoeften en de omvang van het klantenbestand.

*Wij verrekenen de korting achteraf, over een heel kalenderjaar. Dit doen wij aan het begin van elk jaar. De Inforwijzers van Informanagement vallen alleen onder de kortingsregeling als het abonnement daarvoor is aangegaan nadat wij ook voor de Inforwijzers met Informanagement zijn gaan samenwerken (2022).

Meer weten?

Bekijk hier de brochure over de samenwerking met Informanagement en de diensten die zij voor jou kunnen verzorgen, inclusief 2 klantervaringen! Op de website van Auxilium-lid  Van Sterkenburg accountants belastingadviseurs zie je hoe de nieuwsartikelen via Informanagement op hun website zijn geplaatst.

Gratis webinar over nieuwsvoorziening Informanagement

Wil je meer weten over de nieuwsvoorziening van Informanagement, schrijf dan nu in voor het gratis webinar exclusief voor Auxilium-leden. Je hoort van Gerald van Leest van Informanagement meer over de mogelijkheden die voor jouw kantoor interessant zijn en ziet – heel praktisch –  hoe de geïntegreerde oplossing werkt. Neem je al een abonnement af bij Informanagement en wil je de hoogte worden gebracht van de laatste ontwikkelingen? Ook dan ben je van harte welkom bij het webinar. Het eerstvolgende webinar is op 20 september 2024 10.00 uur.

Vul het onderstaande formulier in voor het gratis webinar of informatie over de nieuwsvoorziening van Informanagement.

Naam*
Ik wil:*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sparren over de mogelijkheden?