Elke werkdag bereikbaar via 033 433 72 17

Nieuwsvoorziening voor relaties en kantoor

Nieuwsbrieven en informatieve brochures voor jouw klanten: je hoeft het niet allemaal zelf te verzinnen!

Hoe zorg jij dat jouw relaties, maar ook collega’s op kantoor op de hoogte zijn van de actuele ontwikkelingen op hun vakgebied? Jouw klanten verwachten dat je hun op de hoogte houdt van regelgeving die verandert. Wij hebben een samenwerking met Informanagement om jou deze tijdrovende klus uit handen te nemen.

Database met informatie
Informanagement heeft een concept ontwikkeld dat accountants helpt om zowel klanten als personeel te voorzien van voor hen relevante informatie. Kern van het concept is een uitgebreide database, die door de redactie van Informanagement wekelijks wordt gevuld met nieuwe informatie op het terrein van fiscaliteit, arbeidsrecht, sociale verzekeringen en financiën. Met behulp van de ingebouwde filters worden nieuwsbrieven en nieuwsartikelen samengesteld die zijn afgestemd op de specifieke informatiebehoeften van jouw individuele klanten en jouw medewerkers.

Nieuwsbrieven en nieuwsartikelen
De digitale nieuwsbrieven worden direct opgemaakt in jouw eigen huisstijl. De applicatie levert jou tijdsbesparing op omdat je geen tijd kwijt bent aan het selecteren en versturen van de juiste informatie. Informanagement kan de nieuwsartikelen ook direct op jouw website plaatsen. Op de website van Auxilium-lid Corbeel Accountants & Adviseurs kun je bekijken hoe de nieuwsartikelen via Informanagement op hun website zijn geplaatst.

Meer weten?
Bekijk de promotiefilm van Informanagement op Youtube. Of bekijk hier de brochure over de samenwerking met Informanagement en de diensten die zij voor jou kunnen verzorgen, inclusief 2 klantervaringen!

InforWijzers
In 2022 hebben wij de samenwerking met Informanagement uitgebreid met InforWijzers. InforWijzers zijn korte brochures waarin thema’s zijn uitgewerkt. Deze worden als je dat wilt op jouw website geplaatst en kunnen ook op papier geleverd worden. Uiteraard in jouw eigen huisstijl. Informanagement zorgt dat de informatie automatisch wordt geüpdatet, zodat je erop kunt vertrouwen dat je jouw klanten altijd de meest actuele informatie geeft. De Inforwijzers van Informanagement vallen alleen onder de kortingsregeling als het abonnement daarvoor is aangegaan nadat wij ook voor de Inforwijzers met Informanagement zijn gaan samenwerken (2022). In andere gevallen geldt de kortingsregeling niet voor de Inforwijzers.

Korting voor leden van Auxilium
Wil je weten wat Informanagement voor jou kan betekenen? Wij brengen je graag vrijblijvend in contact met Informanagement. Een bijkomend voordeel is dat leden van Auxilium korting krijgen op het hoofdabonnement (e-mail en/of nieuwsfeed). Deze korting wordt jaarlijks door Auxilium aan je uitbetaald. Een abonnement is al mogelijk vanaf € 60 per maand. De prijs van een abonnement is afhankelijk van jouw behoeften en de omvang van het klantenbestand. Wij verrekenen de korting achteraf, over een heel kalenderjaar. Dit doen wij aan het begin van elk jaar en betalen dit aan je uit op het bij ons bekende rekeningnummer.

Gratis webinar voor leden van Auxilium over nieuwsvoorziening Informanagement: 23 maart 2023 16.00 uur (tot circa 17.00 uur)
Wil je meer weten over de nieuwsvoorziening van Informanagement, schrijf dan nu in voor het gratis webinar exclusief voor Auxilium-leden. Je hoort van Gerald van Leest van Informanagement meer over de mogelijkheden die voor jouw kantoor interessant zijn en ziet – heel praktisch –  hoe het dashboard werkt. Neem je al een abonnement af bij Informanagement? Ook dan ben je van harte welkom bij het webinar.

Vul het onderstaande formulier in voor het gratis webinar of informatie over de nieuwsvoorziening van Informanagement.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ik wil:*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sparren over de mogelijkheden?