Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

Andrien van der Werf - fiscalist

Ik krijg de mogelijkheid om buiten het ‘fiscale hokje’ te kleuren

Wat maakt jouw werk inhoudelijk uitdagend?

Als fiscalist van Auxilium word je collega op afstand van onze ruim 400 leden. Vanuit deze leden komen dagelijks heel verschillende fiscale vragen bij ons terecht. Deze vragen omvatten bijna alle fiscale vakgebieden en zijn soms makkelijk, maar vaak ook best ingewikkeld. Hierdoor kun je jezelf op fiscaal vaktechnisch gebied verder ontwikkelen.

Mijn werkdag kan heel afwisselend zijn. Helpdeskvragen beantwoorden, afspraken met klanten, geven van cursussen. Mijn werkzaamheden bestaan onder meer uit het begeleiden van fiscale adviestrajecten, zoals inbreng in de bv, bedrijfsoverdracht, herstructureringen etc.

Wat spreekt jou het meeste aan bij Auxilium?

De afwisseling in werkzaamheden, uitdagende fiscale werkzaamheden en het samenwerken met specialisten spreekt mij erg aan. Zelfs met ruim twintig jaar ervaring, leer ik op vaktechnisch gebied veel bij.

Daarnaast wordt gekeken naar de kwaliteiten die je hebt. Je hebt de mogelijkheid om je te ontwikkelen op (vak)gebieden die jou aanspreken. Dat vind ik zelf erg prettig.

Krijg je veel vrijheid in je werk en hoe belangrijk is dat voor je?

Binnen Auxilium is er de mogelijkheid om (deels) thuis te werken. Daarbij ben je zelf verantwoordelijk voor de planning van je werkzaamheden, uiteraard rekening houdend met de klant en collega’s.

Ik heb die vrijheid ook nodig om mijn werk te goed te kunnen doen.

Waarom heb je gekozen voor Auxilium?

Hiervoor heb ik voor verschillende accountantskantoren gewerkt en miste daar de uitdaging in mijn werk. Binnen Auxilium krijg ik de mogelijkheid om buiten het ‘fiscale hokje’ te kleuren. Verder was het geven van cursussen voor mij nieuw en dit gaf mij de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Het is erg fijn om samen te werken binnen het fiscale team. We verdelen de werkzaamheden in overleg, om te zorgen dat we allemaal een goede privé-werk balans kunnen hebben. In ons wekelijks overleg delen we vaktechnische kennis. Ook buiten dit overleg staan collega’s altijd klaar om mee te denken over vaktechnische, maar ook andere zaken.

auxilium adviesgroep

Word jij Andrien haar nieuwe collega?

Auxilium; dat is werken in een team van 25 gedreven collega’s. Een team waar jouw mening telt. Je krijgt veel vrijheid, zodat je kan groeien in jouw rol. Dit alles met veel plezier, want onze mensen zijn de kracht van het bedrijf! We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s.

Vacature fiscalist