Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

Marcel Brust AA RB - accountant

er is een fijne en informele sfeer!

Wat maakt jouw werk inhoudelijk uitdagend?

Geen dag is hetzelfde. De ene dag mag ik vanuit onze helpdesk de bij Auxilium aangesloten kantoren ondersteunen bij vaktechnische vragen, complexe regelgeving vertalen naar een praktische toepassing daarvan. De andere dag help ik bijvoorbeeld in de voorbereiding op een aangekondigde toetsing. Ook het geven van trainingen en het sparren met collega accountants is superleuk om te doen.

Wat spreekt jou het meeste aan bij Auxilium?

We hebben onderling een fijne en informele sfeer. Dit vertaalt zich in hoe we met de aangesloten leden omgaan. Persoonlijk en deskundig, waarbij iedereen in zijn of haar kracht mag werken. Het is fijn als je voor de aangesloten kantoren van toegevoegde waarde bent.

Krijg je veel vrijheid in je werk en hoe belangrijk is dat voor je?

Ik was altijd veel vrijheid gewend. Voor mijn Auxilium tijd ben ik zowel in loondienst als ondernemer geweest, altijd in combinatie met allerlei vaktechnische activiteiten. De opgedane kennis en ervaring kan ik nu inpassen in mijn werk bij Auxilium. Hierbij heb ik de vrijheid en het vertrouwen gekregen om dit in te zetten ten gunste van onze leden.

Wat biedt Auxilium jou?

Ik kende Auxilium al vanuit vaktechnische rollen en ook als zelfstandig mkb-accountant. Nu ben ik onderdeel van het team accountancy en mag ik mijn kennis en ervaring overbrengen aan de vele verschillende leden. Van eenpitters tot aan grotere mkb-organisaties. Hierbij is mijn werkplek nooit saai, maar altijd afwisselend: op kantoor, vanuit huis of bij onze leden. Met voldoende ruimte voor verdere ontwikkeling en prima arbeidsvoorwaarden.

auxilium adviesgroep

Word jij Marcel zijn nieuwe collega?

Auxilium; dat is werken in een team van 25 gedreven collega’s. Een team waar jouw mening telt. Je krijgt veel vrijheid, zodat je kan groeien in jouw rol. Dit alles met veel plezier, want onze mensen zijn de kracht van het bedrijf! We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s.

Vacature accountant