Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

Auxilium Duurzaamheid

Duurzaamheid is hèt verplichte PE-onderwerp van de NBA voor 2023. Heb jij al 8 uur besteed aan het verplichte thema voor 2023? Nee? Wij helpen je.
Cursusaanbod duurzaamheid

Duurzaamheid: Wat moet je hier als mkb-accountant mee?

De NBA heeft het onderwerp duurzaamheid benoemd als strategisch thema voor de komende jaren. In 2023 moeten alle NBA-leden met een PE-verplichting 8 uur besteden aan dit thema. Heb jij al 8 uur besteed aan het verplichte thema voor 2023? Nee? Wij helpen je.

Auxilium cursusaanbod duurzaamheid: uitgelicht

 

Eindejaarsseminar milieu & duurzaamheid | 13 december | 4 uur duurzaamheid + 1!

De wereld achter het klimaatakkoord. En wat wordt er van ons in de financiële wereld verwacht, nu en in de toekomst?
In dit seminar: Ed Nijpels (o.a. oud-politicus) en Marianne Thieme (o.a. oprichter van de Partij voor de Dieren) en sprekers van de Nederlandse Groenbanken en groenondernemers.

Bij deelname aan dit seminar mag je het webinar advisering duurzame stadslogistiek en zero-emissiezones gratis bijwonen (+ 1 uur duurzaamheid). (Volg je alleen dit webinar? Dan betaal je € 50 voor administratie- en verwerkingskosten).
Vanaf € 325

Meer informatie

Mentaal gezond en veilig werk | 13 december | 3 uur duurzaamheid

Onder begeleiding van hersenwetenschapper Andreas Wismeijer zoomen we in op de meest belangrijke tool van de kenniswerker (o.a. de accountant): ons brein. Andreas maakt ons er opnieuw bewust van dat wij in de basis geen machine maar een mens zijn.
Vanaf € 295

Meer informatie

Leerdoel Duurzaamheid PE-Portfolio (POP)

Een voorbeeld leerdoel: Ik wil mij aankomend jaar ten minste 8 uur verdiepen in het verplichte onderwerp duurzaamheid. Binnen dit onderwerp richt ik mij op de ESG-Criteria – Environment, Social en Governance. Met activiteiten wil ik mij als accountant zowel conceptueel als ook praktisch verdiepen in deze onderwerpen, zodat ik dit kan toepassen in mijn beroepspraktijk (signaleren, adviseren, opvolgen). Ik beschrijf aan het einde van het jaar in mijn PE-Portfolio wat ik over dit onderwerp heb geleerd en waar ik deze kennis heb ingezet.

Auxilium Duurzaamheid cursussen

Klik op de cursus om je in te schrijven
Eén van onze leden worden? Worden wij jouw collega op afstand!