Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17
25 oktober 2023 Nieuws

De ICT helpdesk helpt!

Exclusief voor leden
Auxilium Medewerker

Sinds 11 oktober bieden wij een ICT-‘helpdesk’ aan voor onze leden. Om de week op woensdag kan je tussen 14.00-16.00 uur bellen met ervaren ICT specialist Leon Leeferink van samenwerkingspartner Roodkat ICT-Contractbeheer. Leon heeft veel ervaring in de accountancy sector. Hij beantwoordt vragen in de breedste zin over ICT (binnen een accountantskantoor). Denk hierbij aan besparen, automatiseren, onafhankelijkheid en handige tips.

Auxilium-lid Niels Burgers van Financieel Adviesburo Burgers heeft al gebruik gemaakt van de ICT-Helpdesk en dit is zijn ervaring. “In mijn zoektocht naar een digitale tekenoplossing heb ik Leon Leeferink van de ICT-Helpdesk gesproken. Hij is op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en specifiek van de leveranciers en kosten. En hij is enthousiast om klanten hiermee te helpen. Daarmee is hij een uitstekende sparringpartner bij beslissingen die je voor de lange termijn maakt”.

Heb jij ook een ICT vraagstuk en wil je hierover praten met een professional? Bel de ICT-Helpdesk!

Helpdesk ICT in 2023. Bel naar 033 – 433 72 17 en vraag naar Leon Leeferink.

  • woensdag 8 november | 14:00-16:00 uur
  • woensdag 22 november | 14:00-16:00 uur
  • woensdag 6 december | 14:00-16:00 uur
  • woensdag 20 december | 14:00-16:00 uur

Deze planning wordt naar behoefte aangevuld. 

Heb je een vraag buiten de openingstijden van de helpdesk? Mail dan naar ondernemen@auxiliumadviesgroep.nl. Je wordt teruggebeld of krijgt reactie per mail.

Bespaar duizenden euro’s met goed ICT-Contractbeheer

Dankzij de diensten van onze partner Roodkat ICT-Contractbeheer, het leveren van ICT-contractbeheer incl. de grootste onafhankelijke benchmark van Nederland, wordt vaak snel duidelijk dat administratie- en accountantskantoren veel geld kunnen besparen op hun ICT. En heel belangrijk, dit is mogelijk met het gebruik van dezelfde software.

ICT-Security subsidie: nog aanvragen tot 1 november 2023 

Cyberweerbaarheid is belangrijk voor de veiligheid van jouw onderneming en jouw klanten. Wil jij aan de slag met het verhogen van cyberveiligheid van jouw onderneming, maak dan gebruik van de subsidie ‘Mijn cyberweerbare zaak (MCZ)’. Meer informatie over mogelijkheden en voorwaarden staat op de website van RVO. De subsidie geldt voor ondernemingen tot en met 50 werknemers en een jaaromzet van maximaal €10 miljoen. De regeling staat ook open voor zzp’ers.