Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17
17 januari 2024 Nieuws

De ICT helpdesk helpt!

Exclusief voor leden
Auxilium Medewerker

ICT specialisten Leon Leeferink en Daan Bruijns van Roodkat ICT-Contractbeheer verzorgen voor Auxilium een ICT-‘helpdesk’ voor leden. Leon heeft veel ervaring in de accountancy sector. Daan en Leon beantwoorden vragen in de breedste zin over ICT (binnen een accountantskantoor). Denk hierbij aan besparen, automatiseren, onafhankelijkheid en handige tips. In 2023 hebben we een pilot gedaan met vaste uren waarop gebeld kon worden. Dat is goed bevallen. De vaste beltijden zijn alleen vervallen, je kunt nu via ons algemene nummer direct doorverbonden worden met Leon of Daan.

Auxilium-lid Niels Burgers van Financieel Adviesburo Burgers heeft afgelopen jaar gebruik gemaakt van de ICT-Helpdesk en dit is zijn ervaring. “In mijn zoektocht naar een digitale tekenoplossing heb ik Leon van de ICT-Helpdesk gesproken. Hij is op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en specifiek van de leveranciers en kosten. En hij is enthousiast om klanten hiermee te helpen. Daarmee is hij een uitstekende sparringpartner bij beslissingen die je voor de lange termijn maakt”.

Heb jij ook een ICT vraagstuk en wil je hierover praten met een professional? Bel naar 033 – 433 72 17 en vraag naar Leon Leeferink of Daan Bruijns.