Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17
2 augustus 2023 Nieuws

Samenwerking met Roodkat ICT-Contractbeheer

Roodkat helpt klanten aan meer inzicht, controle en betere condities
Sanne van der Poel Marketing, communicatie en verkoop

De afgelopen jaren is de markt van accountancy software in Nederland flink verschoven. Veel zelfstandige partijen zijn overgenomen. De markt van leveranciers bestaat nu uit grote leveranciers. Naast deze grote partijen zijn er ook verschillende zelfstandige, kleinere leveranciers. Dit werkt niet voordelig administratie- en accountantskantoren. Klantgerichtheid staat niet meer centraal. De innovaties blijven achter, de beloftes worden niet nagekomen maar de tarieven stijgen wel.

Aan jouw kant

Hier kan Roodkat ICT-Contractbeheer verandering in brengen. Zij heeft jarenlange ervaring bij software leveranciers. Met deze ervaring wil zij de positie van administratie- en accountantskantoren versterken.

Maar hoe dan?

1. Nulmeting

De basis is altijd een nulmeting. Dit is het uitgangspunt vanuit waar we overzichten kunnen maken en actieve alerts kunnen instellen.

2. Positiebepaling

Met alle overzichten klaar, is er inzicht ontstaan in verschillende KPI’s. Denk hierbij aan de kosten per cliĆ«nt, per medewerker, totale kosten of per contract.

3. Onderhandeling

Met de juiste inzichten klaar en de grootste ICT accountancy benchmark voor contracten, zijn alle handvatten aanwezig voor betere contracten. Wij kunnen helpen bij het maken van afspraken voor betere voorwaarden!

Korting voor leden van Auxilium

Ben je lid van Auxilium? Dat is mooi! Samen met Roodkat-ICT Contractbeheer hebben wij afgesproken dat Auxilium leden een speciaal tarief betalen wanneer de samenwerking tussen Auxilium lid en Roodkat-ICT Contractbeheer wordt aangegaan. Wil je meer informatie of spreekt dit jou wel aan? Laat het ons weten!

Ik wil meer weten