Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17
27 september 2023 Nieuws

Samenwerking met Hyarchis

Met Hyarchis wordt het onboarden van nieuwe klanten een stuk gemakkelijker
Sanne van der Poel Marketing, communicatie en verkoop

Onboarden van nieuwe klanten of continueren van bestaande: het is niet het leukste werk dat er is. Er is altijd wel iets dat dringender is of belangrijker lijkt. De geautomatiseerde oplossing van Hyarchis maakt dit proces een stuk soepeler.

Hyarchis Comply is een complianceoplossing, speciaal ontwikkeld voor accountants, belastingadviseurs en boekhouders. Langdurige onboardingprocessen, ontbrekende documentatie en saai handwerk behoren dankzij Hyarchis voorgoed tot het verleden.

Hyarchis maakt gebruik van de vragenlijsten van Auxilium. Ben je lid van Auxilium? Dan ontvang je deze content gratis. Je weet bovendien zeker dat je altijd up-to-date bent, want Auxilium en Hyarchis passen de vragenlijsten altijd aan wanneer wetgeving verandert.

Document management

Hyarchis Comply is meer dan alleen een onboardingtool. Onderdeel is ook een document management systeem dat gebruik maakt van AI-oplossingen waarmee je je hele archief kan doorzoeken, documenten kan identificeren en classificeren en conform de eisen van de AVG kan opvragen bij of delen met klanten.

Met het cloudplatform van Hyarchis gaat onboarding een stuk sneller, heb je overzicht over alle documentatie en weet je meteen of je voldoet aan deĀ  eisen van toezichthouders. En als lid van Auxilium zitten de kosten van de content inbegrepen in je lidmaatschap.

Meer weten? Neem contact op met de adviseurs van Hyarchis via 088 007 85 00 en geef het aan als je Auxilium lid bent.

Klik hier voor meer informatie