Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

Gebruikersbijeenkomsten software

Voor softwaregebruikers van MLE, FDS, Visionplanner Compilation First Edition, Infine en Caseware | Exclusief voor leden van Auxilium

Cursusinformatie

Alle handige informatie op een rijtje
Waar Auxilium Adviesgroep, Leusden: MLE
Wanneer 18 juni 2024, Software MLE
Tijd 13.00 - 16.00 uur
Prijs Exclusief voor leden: € 150
alle cursusdata

Voor softwaregebruikers van MLE, FDS (Audition (Exact)), Visionplanner Compilation First Edition, Infine en Caseware: exclusief voor leden van Auxilium

Bij ons bezoek aan de kantoren merken we dat er steeds meer behoefte is om de kennis van softwarepakketten te kunnen delen met collega’s en te sparren over de (on)mogelijkheden van het pakket. Onder het motto ‘niemand van ons is zo slim als wij allen samen’ organiseren we daarom gebruikersbijeenkomsten rond 1 softwarepakket.

De werkvorm is simpel: Accountants die met dezelfde (rapportage) software werken komen samen aan een grote tafel, we zetten de software op een groot scherm en dan…. kennis delen!

Bij elke bijeenkomst is er een accountant van Auxilium aanwezig, die op de hoogte is van de mogelijkheden van het pakket. Een grote rol ligt bij de deelnemers. Door samen naar het pakket te kijken en ervaringen uit te wisselen, kunnen we stappen maken in het verbeteren van de processen. Het resultaat is een optimaal gebruik van de mogelijkheden van het softwarepakket. Ben je erbij?

Elke bijeenkomst gaat door bij minimaal 6 deelnemers en is zeker niet bedoeld om kennis te maken met de pakketten. Let op: bij elke bijeenkomst wordt er een ander softwarepakket behandeld.

Visionplanner

De gebruikersbijeenkomst Visionplanner is bedoeld voor de gebruikers van Visionplanner Compilation First Edition (ofwel het oude Visionplanner).

Vanuit Auxilium hebben wij hebben op dit moment géén zicht op het aantal kantoren dat de nieuwe versie van Visionplanner Compilation gebruikt. Ben je (potentieel) gebruiker en heb je interesse voor een gebruikersbijeenkomst, stuur dan een berichtje naar Auxilium marketing & communicatie. Bij voldoende animo plannen we de bijeenkomst alsnog.

Stuur een mail

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Hoe werkt het pakket praktisch gezien?
  • Welke ervaringen zijn er bij de deelnemers?
  • Hoe kunnen we meer uit het pakket halen?
  • Wat zijn de mogelijke valkuilen?
  • Welke tips en trucs zijn er beschikbaar?
  • Alles wat verder ter sprake komt
02-07-2024 Auxilium Adviesgroep, Leusden: Infine
04-07-2024 Auxilium Adviesgroep, Leusden: Caseware

Gerelateerde cursussen