Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17
11 april 2023 Nieuws

Auxilium Adviesgroep scoort 96,7% ‘tevredenheid’ bij onderzoek Cedeo

Auxilium is door het Cedeo in maart getoetst om te beoordelen of er nog steeds aan de criteria wordt voldaan. Het eindresultaat van het tevredenheidsonderzoek is een mooi compliment: een 10- zouden we op school zeggen. 96,7% van de referenten is dik tevreden over Auxilium. Auxilium mag weer voor twee jaar het predicaat ‘Cedeo-erkend’ voeren.

Cedeo-erkenning wordt verleend aan opleiders waar minimaal 80% van de deelnemers tevreden tot zeer tevreden is over het opleidingsinstituut. Cedeo voert hiervoor klanttevredenheidsonderzoeken uit onder de deelnemers. Er wordt gekeken naar de organisatie en de kwaliteit van de opleidingen. Op dit moment zijn er zo’n 800 instituten op basis van marktwaardering geselecteerd en in het Cedeo-bestand opgenomen.

Resultaten uit het onderzoek van Cedeo

De opleidingen van Auxilium kenmerken zich – volgens de ondervraagden – door het grote interactieve gehalte. Voor velen de reden om voor de opleidingen van Auxilium te kiezen.

De persoonlijke benadering van de medewerkers van Auxilium wordt als prettig ervaren. Alle referenten geven een positieve score op dit onderdeel (‘tevreden’ of ‘zeer tevreden’). Zo zegt een geïnterviewde: “Je weet wat ze in huis hebben. Dat is prettig”. Een ander meldt wel eens persoonlijk te worden benaderd door Auxilium waarbij gevraagd wordt hoe het gaat. Dit contact wordt als prettig ervaren.

De eerdere deelnemers vinden de programma’s qua inhoud, opbouw en tijdsduur goed in elkaar steken. Het curriculum is breed. Er worden geen onderwerpen gemist. Bovendien kloppen de beschrijvingen van de opleidingen op de website met de daadwerkelijke uitvoering.

Auxilium heeft een eerlijke cursusprijs volgens het onderzoek. “De prijzen zijn niet buitensporig. Maar bovendien is de inhoud belangrijker dan de prijs. En die is bij Auxilium altijd goed”. En een ander: “Wij hebben best veel vergelijking. Zij komen als een van de gunstigste aanbieders uit de bus”.

Verder krijgen de docenten van Auxilium veel lof. Zij hebben de hoogste scores in dit onderzoek; alle referenten geven de score ‘zeer tevreden’. De deelnemers vinden dat de docenten goed zijn onderlegd op hun vakgebied en ze geven relevante praktijkvoorbeelden. En zij triggeren de deelnemers om hun ervaringen uit te wisselen.

Verbetertips zijn er ook. Een deelnemer geeft aan: “Het zou fijn zijn als Auxilium meer uitgebreidere cursussen zou aanbieden met wat meer diepgang. Wellicht is dit een verbetertip”.

Volgens John Weerdenburg van Auxilium is de score een hele mooie bevestiging dat Auxilium blijvende kwaliteit levert en sterk is in de persoonlijke en praktijkgerichte aanpak. “We zijn blij met dit resultaat waar ons team elke dag weer met veel plezier voor aan de slag gaat”.

 

Hilda Burgstede en John Weerdenburg van Auxilium met het certificaat van Cedeo.

 

 

 

 

Benieuwd naar het rapport van Cedeo?

Cedeo klanttevredenheidsonderzoek Auxilium 2023