Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

Inspiratiedag ondernemersnetwerk

kennis maken met het ondernemersnetwerk?

Cursusinformatie

Alle handige informatie op een rijtje
Helaas, er zijn geen aankomende datums voor deze cursus.

Het ondernemersnetwerk brengt gelijkgestemde ondernemers met een accountantskantoor samen. Je leert van elkaar en maakt samen (strategische) stappen. Op deze dag maak je op een inspirerende manier kennis met ons ondernemersnetwerk en de kracht hiervan. Bevalt deze dag goed en spreekt het je aan? Wie weet ontmoeten we dan ook jou volgend seizoen in één van de 12 groepen.

10.00 – 10.30 uur: Inloop
10.30 – 13.00 uur: Cursus Guido Vermeeren (Model of the world)
13.00 – 14.00 uur: Lunch
14.00- 16.00 uur: Activiteit. Wandeling door de boomgaard of een teambuilding bootcamp
16.00 – 17.00 uur: Borrel

Inhoud cursus

Voel je dat je toe bent aan een stap vooruit, maar weet je niet hoe? Wil je zowel als mens en als ondernemer/manager naar een ‘next level’ groeien? Hoe ziet het leven eruit als je gedrag, motivatie en effectiviteit van jezelf, maar ook van anderen kan sturen? Verstevig jouw rol als ondernemer, waarbij je doelgerichter werkt met een blijvende verhoging van je inspanningen.

Tijdens deze workshop helpt Guido Vermeeren jou als ondernemer om succesvoller te worden en meer rust te krijgen. Hij neemt je mee in het brein van de mens, laat je kennismaken met filters en rugzakjes en toont op een speelse manier aan, hoe ons brein onszelf voor de gek houdt. We gaan ervaren dat alles wat we zeker denken te weten, helemaal niet waar blijkt te zijn…

Teambuilding bootcamp

Leuke spelelementen met beweging staan centraal, waarin jijzelf en de groep worden gespiegeld. We sparren over de uitkomsten en hoe jullie de opdracht kunnen aanvliegen. Marco Brienissen heeft een topsportmentaliteit en weet wat nodig is om tot resultaat te komen. Door zijn achtergrond in het wielrennen en begeleiden van professionele atleten weet hij je te raken en te boeien.

 

Helaas, er zijn geen aankomende datums voor deze cursus.

Schrijf je nu in!

Schrijf je hier in voor de Inspiratiedag ondernemersnetwerk cursus.

Gerelateerde cursussen