Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

Videocollege: Op weg met de aangifte IB

We lopen door een aangifte heen.

Cursusinformatie

Alle handige informatie op een rijtje
Waar Eigen werkplek
Prijs € 75

Particulieren en IB-ondernemers moeten jaarlijks een aangifte inkomstenbelasting te doen. Wanneer je een aangifte verzorgt voor een ander is het belangrijk om de juiste informatie op de juiste plek in het aangiftebiljet te verwerken. In dit videocollege lopen we door een aangifte heen en wordt in hoofdlijnen aandacht besteed aan het boxenstelsel en de meest voorkomende posten.

De onderwerpen die tijdens dit videocollege behandeld worden:

  • ​Winst uit onderneming
  • Eigen woning
  • Box 3

Het videocollege duurt 1 uur. Na het volgen van het videocollege is er de mogelijkheid om per mail vragen te stellen. Het emailadres zie je aan het einde van de video. Interesse in een bundel van 6 videocolleges? Klik dan hier.

Wij kennen geen RB punten toe aan de fiscale videocolleges, je kunt het gevolgde videocollege wel zelf invoeren bij RB als naslagwerk/zelfstudie.

Inschrijfprocedure

De videocolleges staan in onze online leeromgeving. Dit is niet MijnAuxilium.
Je maakt in de online leeromgeving eenmalig een account aan. Dit doe je direct tijdens het afronden van de bestelling (klik op de inschrijfknop). Betaling gaat via iDeal. De videocolleges zijn vanaf de aankoopdatum 90 dagen beschikbaar. Na het afronden van het opleidingstraject ontvangt de deelnemer een certificaat van deelname. Het is hiervoor belangrijk dat je jouw persoonlijke gegevens volledig invult.

Inschrijven

De onderwerpen die tijdens dit videocollege behandeld worden:

  • ​Winst uit onderneming
  • Eigen woning
  • Box 3

Prijzen

Je betaalt dit videocollege via iDeal. De prijs is exclusief btw.

Betalen via factuur

Schrijf je meer dan 4 personen tegelijk in en wil je dit op 1 factuur? Stuur ons dan een mail. Wij maken een factuur op en sturen de inschrijfinstructies.

Op afspraak Eigen werkplek

Gerelateerde cursussen