Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

Vaktechnisch overleg fiscaal - pilot via MS Teams

Til jouw professionele kennis naar een hoger niveau: sluit aan bij ons periodiek fiscaal vaktechnisch overleg!

Cursusinformatie

Alle handige informatie op een rijtje
Waar Online (MS Teams) volgeboekt
Wanneer 6 juni 2024
Tijd 15:00-17:00 uur
Prijs Leden: € 95 | Niet-leden: € 110
alle cursusdata

Helaas de pilot VTO is volgeboekt. Had je graag willen deelnemen? Stuur een mail via de oranje button en we houden je op de hoogte van de vervolg VTO’s.

Ja, houd mij op de hoogte van de VTO’s van Auxilium

 

Waarom mag je ons fiscaal VTO niet missen? Het is dé gelegenheid om jezelf te blijven ontwikkelen en je kennis up-to-date te houden. Je krijgt praktische tips om direct toe te passen in jouw werk.

Wat kun je verwachten? We gaan samen met de andere deelnemers op zoek naar de beste fiscale oplossingen voor de klant. Dit doen we o.a. aan de hand van echte, maar geanonimiseerde klantcasussen. We nemen recente fiscale ontwikkelingen onder de loep en vertalen deze naar kansen en risico’s in de praktijk. Daarnaast kun je je eigen uitdagingen voorleggen aan de groep en onze fiscalisten. Samen leren we van elkaars ervaringen en vergroten we onze kennis! En: je ontmoet collega’s die net zo enthousiast over hun vak zijn als jij. Daardoor krijg je de kans om jouw eigen netwerk uit te breiden en waardevolle contacten te leggen.

Pilot? We starten op 6 juni met een online VTO-pilot van 2 uur. Na het VTO ontvang je een evaluatie, jouw mening is voor ons belangrijk. Met jouw feedback weten we beter waaraan behoefte is. Als je deze evaluatie invult, ontvang je 2 fiscale punten voor RB, deze registeren wij voor je.

Op basis van de input van de deelnemers gaan we verder! Bij voorkeur met fysieke VTO’s (in de maanden februari, april, juni, september en november). Het blijft dan ook mogelijk om via MS Teams deel te nemen. Hoe? Per regio, bij een gastkantoor? Of een wisselend thema per bijeenkomst? Het is aan jou! Jouw inbreng vormt de basis voor de verdere invulling van de VTO-sessies.

Let op: inschrijven via de buttons bovenaan (formulier of via MijnAuxilium) 

Stuur hier jouw anonieme casus in voor de cursus

Deze pilot draait om de inbreng van de deelnemers: we bespreken ingebrachte geanonimiseerde casussen, we delen ervaringen en vertalen fiscale actualiteiten naar kansen en risico’s in de praktijk.

Mis deze kans niet en schrijf je nu in voor deze pilot! Verdiep je kennis en laat je inspireren door gelijkgestemde professionals.

Je volgt de pilot met korting, de prijs van de vervolgsessies is €195 voor leden en €215 voor niet-leden. Een abonnement voor 5 VTO’s is €950 per jaar voor leden en €995 voor niet-leden.

Stuur hier jouw anonieme casus in voor de cursus

 

Bekijk hier onze veel gestelde vragen over MS Teams

Per VTO minimaal 8 en maximaal 15 deelnemers

06-06-2024 Online (MS Teams) volgeboekt

Schrijf je nu in!

Schrijf je hier in voor de Vaktechnisch overleg fiscaal - pilot via MS Teams cursus.

Gerelateerde cursussen