Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

Disclaimer

Deze website is eigendom van Auxilium Adviesgroep. De informatie op deze website bevat uitsluitend algemene informatie en is geen specifiek advies aan jou. De informatie is afkomstig van betrouwbare bronnen die zorgvuldig door ons worden gecontroleerd. Je kunt er geen rechten aan ontlenen.

Nederlands recht

Op deze website en disclaimer is Nederlands recht van toepassing. De informatie op deze website is bedoeld voor mensen die in Nederland wonen en voor bedrijven die in Nederland gevestigd zijn. Bij een woonplaats of vestigingsplaats in het buitenland kunnen andere regels gelden.

Werking website

Auxilium kan niet garanderen dat deze website foutloos en ononderbroken functioneert. Als de website tijdelijk niet bereikbaar is, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid als jij daardoor schade lijdt.

Berekeningen en/of adviezen op de website

Bij berekeningen en/of adviezen op deze website zijn we uitgegaan van een aantal algemene uitgangspunten waarvan niet vaststaat of die op jouw persoonlijke situatie van toepassing zijn. Alle berekeningen en/of adviezen zijn daarom uitsluitend indicatief en kunnen wijzigen. Op de website, in de nieuwsberichten en/of in de digitale nieuwsbrieven die Auxilium uitbrengt of plaatst wordt algemene informatie gegeven over fiscale, financiële, juridische en accountancy onderwerpen, onderwerpen op het gebied van pensioenen en/of financiële planning, financieren of andere onderwerpen. Hiermee is niet bedoeld advies te geven voor concrete situaties. De op de website en/of in de geplaatste nieuwsberichten of digitale nieuwsbrieven getoonde informatie wordt door ons met zorg samengesteld, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de op de website opgenomen informatie. Verwijzingen naar websites die niet door ons worden onderhouden zijn alleen ter informatie voor de bezoeker opgenomen. Hoewel wij uiterst selectief zijn in websites waarnaar verwezen wordt, kan Auxilium niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, ook niet voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de aangeboden informatie.

Gebruik van informatie

Alle informatie op deze website (waaronder de vormgeving, huisstijl en logo’s) is eigendom van Auxilium. Je mag de informatie op onze website voor eigen doelen gebruiken, onder voorwaarde dat je vermeldt dat je de informatie hebt gevonden op de website van Auxilium en dat je de informatie ongewijzigd laat. Als je de informatie op deze site wilt gebruiken voor commerciële doeleinden, moet je daarvoor eerst toestemming aan ons vragen.

Privacy Statement

Auxilium Adviesgroep respecteert de privacy van klanten, leden en gebruikers van de website. We behandelen jouw persoonlijke informatie die jij met ons deelt, vertrouwelijk en zorgvuldig. Jouw persoonsgegevens worden volgens ons Privacy Statement gebruikt. Door het invoeren van jouw gegevens op onze website, ga je akkoord met dit Privacy Statement.