Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17
4 juni 2024 Nieuws

Igo Galama als vrijwilliger aan de slag bij KNRM

'Als er storm op komst is, zeggen wij KNRM'ers tegen elkaar... Tot straks.'
Auxilium Medewerker

25 mei jl. was de jaarlijkse Nationale Reddingbootdag van de KNRM (Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij). Dit jaar viert de reddingmaatschappij het 200-jarig jubileum. Tijdens het open huis in de KNRM-reddingstations lieten de reddingswerkers zien welke reddingmaterialen zij gebruiken, hoe een overlevingspak eruitziet en bezoekers konden meevaren met de reddingboten.

 

Auxilium collega Igo Galama is donateur en redder aan de wal bij de KNRM. Hij was aanwezig op het station in Huizen, daar was extra feest omdat de Huizer Reddingbrigade dit jaar het 55-jarig jubileum heeft. Igo assisteerde bij de boottochten.

Werknemers van Auxilium mogen jaarlijks een (werk)dag invullen met vrijwilligerswerk bij een organisatie naar keuze. Igo is sinds 1990 donateur en redder aan de wal bij de KNRM. Voor hem een logische keuze om zich in te zetten voor de Reddingbootdag door als vrijwilliger te helpen bij de zwemvesten en inscheping.

Ook vrijwilliger worden bij de KNRM?

De KNRM redt mensen in nood op het water. Snel, professioneel en kosteloos. De KNRM wordt uitsluitend door vrijwillige bijdragen in stand gehouden, zonder overheidssubsidie. Professionele vrijwilligers zijn 24 uur per dag inzetbaar. Igo: “Auxilium betekent in het latijn ‘helpen’.  Een mooi bruggetje toch?”

Voor vragen op het gebied van financieringen of corporate finance kan je bij Igo terecht, maar wil je volgend jaar ook een keer meevaren met de KNRM? Laat het Igo weten of word ook donateur. Meer weten: volg de KNRM op LinkedIn

 

Meer weten? Bekijk dan de volgende cursus: