Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17
27 maart 2024 Nieuws

Samenwerking met De Ondernemershoeve

Auxilium Medewerker

Begin 2024 hebben De Ondernemershoeve en Auxilium Adviesgroep de handen ineengeslagen. Dit betekent dat we samenwerken om elkaar te versterken. Benieuwd naar de nieuwe ontwikkelingen? Lees verder terwijl we je meenemen in onze samenwerking en wat dit voor jou betekent.

Incompany cursussen bij De Ondernemershoeve in Opheusden

Wil je met jouw team een incompany training via Auxilium organiseren? Dat kan bij jou op kantoor, maar nu ook bij de Ondernemershoeve in Opheusden.

Waarom bij De Ondernemershoeve?

  • De dag wordt georganiseerd buiten kantoor, met zo min mogelijk afleiding, waardoor er volle focus is op je incompany cursus. De vanaf prijs voor een hele dag, inclusief vergaderarrangement en lunch, is €95 per persoon. Dit is exclusief de kosten van de training.
  • De Ondernemershoeve heeft een groot buitenterrein waar je met je team gebruik van kunt maken tijdens je trainingsdag. De lunch, borrel of diner kun je aan jouw dag toevoegen, waardoor je direct een complete dag hebt voor je personeel en team, en de locatie regelt dit voor je.
  • Wil je jouw team extra in het zonnetje zetten? Voeg dan bij De Ondernemershoeve een teambuildingssessie toe. Hieronder lees je meer over dit aanbod.

Teambuildingsessies: Samenwerken, reflecteren en leren

Het is  belangrijk dat teams aandacht besteden aan samenwerking, want dat is soms nog best een uitdaging! Samenwerken gaat niet altijd vanzelf. Op locatie bij De Ondernemershoeve bieden we daarom incompany teambuildingssessies aan. Uit je eigen werkomgeving werkt dan veel beter.

Voor wie?

  • Voor teams in organisaties die elkaar écht beter willen leren kennen
  • Teams die samen leuke herinneringen willen maken en ondertussen ook willen leren over zichzelf en de collega’s

Na deze teambuilding neem je nieuwe inzichten mee naar de werkvloer, waardoor je direct aan de slag kunt.

In de teambuilding worden personen en teams in opdrachten uitgedaagd. Tijdens deze opdrachten communiceer je met elkaar, deel je ideeën, luister je en geef je feedback. Dit alles om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Er wordt buiten de gebaande paden gewerkt, los van alle modellen en theorieën, waardoor je op een uitdagende en leuke manier aan de slag gaat.

Het doel? Naar jezelf kijken, elkaar beter leren kennen en vooral een betere samenwerking creëren, waar je van leert!

Ieder team is anders, dus de teambuildingssessie wordt op maat gemaakt, passend bij iedere groep en organisatie.

Inspiratiedag Ondernemersnetwerk

Auxilium Adviesgroep organiseert jaarlijks een aantal trainingen en evenementen op locatie bij De Ondernemershoeve. Zit je in één van de intervisiegroepen? Dan zien we je dit jaar op dinsdag 4 juni 2024 terug in Opheusden voor de Inspiratiedag van het Ondernemersnetwerk. Het programma wordt interessant en uitdagend. Wil je hier meer over weten? Mail ons!

Korte terugblik

In 2023 hebben we een aantal events georganiseerd bij De Ondernemershoeve. Twee inspiratiedagen waarop het Ondernemersnetwerk elkaar mocht ontmoeten, en een nieuw netwerk is samengebracht op de Assistentendag. Wil je een indruk krijgen van deze events bij De Ondernemershoeve?

Klik hier voor de aftermovie van het ondernemersnetwerk en hier voor de aftermovie van de Assistentendag.

Enthousiast geworden?