Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

Infine Software met Auxilium content

Infine Jaarrekening

Breed fiscaal advies

Cursusinformatie

Alle handige informatie op een rijtje
Waar Veenendaal, Infine
Wanneer 6 september 2024, inclusief pauzes
Tijd 09:30-16:30 uur
Prijs € 520

Tijdens de cursus Infine Jaarrekening wordt de module Jaarrekening behandeld. Alle facetten van rapporteren komen aan de orde zoals het importeren van cijfers, boeken van journaalposten, uitwerken van een rapport, fiscale export & publicatiestukken. Als u de cursus hebt gevolgd is uw kennisniveau op het goede niveau om direct aan de slag te kunnen gaan met de Infine Jaarrekening. De cursus is daarnaast ook geschikt voor meer gevorderde gebruikers omdat er veel gebruikerstips worden gegeven.

Inschrijven? Deze trainingen wordt door Infine georganiseerd en gegeven door Wim van der Velde. Klik hier voor meer informatie en inschrijven. Via het inschrijfformulier komt u op de website van Infine Software.

Tijdens de cursus Infine Jaarrekening komen alle facetten van rapporteren aan de orde zoals het importeren van cijfers, boeken van journaalposten, uitwerken van een rapport, fiscale export & publicatiestukken.

Deze cursussen worden door Infine verzorgd in samenwerking met Auxilium Adviesgroep. Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van de Auxilium-content.

06-09-2024 Veenendaal, Infine
12-11-2024 Veenendaal, Infine

Gerelateerde cursussen