Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

Inspiratiedag

Hoe ziet jouw kantoor er over 10 jaar uit? En welke rol speel jij in deze ontwikkeling?

Cursusinformatie

Alle handige informatie op een rijtje
Waar Utrecht, Het Spoorwegmuseum
Wanneer 4 december 2024
Tijd 10:00-16.00 uur
Prijs Leden: € 415 | Niet-leden: € 465

Hoe ziet jouw kantoor er over 10 jaar uit? En welke rol speel jij in deze ontwikkeling? Tijdens deze inspiratiedag gaan we samen op zoek naar antwoorden voor de toekomst. Met inspirerende sprekers krijg je nieuwe inzichten over de toekomst van werk, persoonlijk leiderschap en specialisatie.

Saskia Nijs, CEO van Studio 21st en PhD-onderzoeker aan de VU, vertelt hoe mens en technologie elkaar kunnen versterken. Ze laat zien welke vaardigheden accountants nodig hebben om in een snel veranderende wereld relevant te blijven.

 

 

Bas Stellaard van Fact4Fysio (winnaar Visionplanner Inspire Award 2024), neemt je mee in hun transformatieproces van een allround kantoor naar een specialist voor fysiotherapeuten. Zijn verhaal laat zien hoe specialisatie de toekomst van jouw kantoor kan vormen – en welke hobbels je onderweg kunt verwachten.

 

Na de inspirerende sessies werk je in kleine groepen aan concrete vraagstukken: hoe ziet jouw kantoor er over tien jaar uit? En wat betekent dat voor jouw rol? Sluit de dag af met een borrel en ontdek nog wat van het Spoorwegmuseum voordat het sluit.

Het ondernemersnetwerk brengt gelijkgestemde ondernemers met een accountantskantoor samen. Je leert van elkaar en maakt samen (strategische) stappen. Op deze dag maak je op een inspirerende manier kennis met ons ondernemersnetwerk en de kracht hiervan. Bevalt deze dag goed en spreekt het je aan? Wie weet ontmoeten we dan ook jou volgend seizoen in één van de groepen.

10.00 uur: Opening
10.30 uur: Saskia Nijs – CEO van Studio 21st
11.30 uur: Bas Stellaard – Fact4fysio
12.30 uur: Lunchpauze
14.00 uur: Intervisie
16.00 uur: Afsluiten met drankje na

Saskia Nijs

Saskia Nijs is een expert op het gebied van de toekomst van werk en gedragsverandering. Met haar ervaring bij bedrijven als Microsoft en Philips en haar academisch onderzoek naar de impact van technologie, richt zij zich op het verbinden van mens en technologie om organisaties wendbaarder te maken. Saskia’s inzichten bieden een waardevolle blik op de vaardigheden die accountantskantoren nodig hebben om relevant te blijven.

Bas Stellaard | Facts4fysio

Bas Stellaard deelt het verhaal van Facts4Fysio, dat succesvol transformeerde van een allround kantoor naar specialist voor fysiotherapeuten. Met een duidelijke focus op beweging, communicatie en jonge medewerkers heeft zijn kantoor een voorbeeldfunctie binnen de branche.

Intervisie

In de middag ga je in groepjes aan de slag met een vraagstuk: hoe ziet jouw kantoor er over 10 jaar uit, en welke rol speel jij daarin? Samen verken je toekomstscenario’s, werk je ideeën uit en deel je de uitkomsten met de andere groepen. Een interactieve manier om niet alleen nieuwe kennis op te doen, maar ook direct toe te passen op jouw eigen praktijk.

 

04-12-2024 Utrecht, Het Spoorwegmuseum

Schrijf je nu in!

Schrijf je hier in voor de Inspiratiedag cursus.

Gerelateerde cursussen