Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17

Webinar horizontaal toezicht

Tijd voor een herbeoordeling van HT! Webinar is gratis voor leden.

Cursusinformatie

Alle handige informatie op een rijtje
Helaas, er zijn geen aankomende datums voor deze cursus.

Tijdens de Updates Accountancy najaar 2023 is er aandacht besteed aan de actualiteit rond horizontaal toezicht (HT). De voordelen voor een kantoor zijn beter zichtbaar en het wordt tijd dat accountants een serieuze afweging maken om deel te nemen aan HT of juist niet. De Belastingdienst heeft in oktober 2022 een hernieuwde Leidraad opgesteld waarin heel helder de voorwaarden, maar ook de voordelen van HT zijn beschreven. Om je te helpen met een nieuwe afweging om toch voor HT te gaan, organiseren Auxilium Adviesgroep en de Belastingdienst een webinar (gratis voor leden!) over dit actuele onderwerp.

In het webinar bespreken we de voor- en nadelen en de actuele status van horizontaal toezicht. In het webinar vertellen John Weerdenburg (HT Koepelorganisatie Auxilium/Fiscount), Ernst Lammerse (Auxilium-lid en aangesloten bij HT Koepelorganisatie Auxilium/Fiscount) en Melanie van Pruijssen en Jon Hornstra (Kenniscentrum FD Belastingdienst) over de werkwijze en ervaringen met HT.

Binnen horizontaal toezicht (HT) maakt de Belastingdienst afspraken met de fiscale adviseur over de kwaliteit van de werkprocessen en over de onderlinge communicatie. Deze afspraken zorgen voor een vertrouwensband tussen de Belastingdienst en de adviseur. De Belastingdienst benadert regelmatig accountantskantoren of zij zich willen aansluiten bij HT.

Het webinar is ‘live’ dus je bent – net als tijdens onze cursussen – in de gelegenheid om tussendoor vragen te stellen.  Wij maken gebruik van Microsoft Teams. Voor aanvang van het webinar ontvang je van ons de nodige gegevens en een uitnodiging met een link om deel te nemen.

In het webinar horizontaal toezicht vertellen John Weerdenburg (HT Koepelorganisatie Auxilium/Fiscount), Ernst Lammerse (Auxilium-lid en aangesloten bij HT Koepelorganisatie Auxilium/Fiscount) en Melanie van Pruijssen en Jon Hornstra (Kenniscentrum FD Belastingdienst) over de werkwijze en ervaringen met HT.

Helaas, er zijn geen aankomende datums voor deze cursus.

Schrijf je nu in!

Schrijf je hier in voor de Webinar horizontaal toezicht cursus.