Elke werkdag bereikbaar op 033 433 72 17
9 juli 2024 Nieuws

Ikstartjouwcarrière platform voor werkzoekenden en werkgevers

Auxilium Medewerker

Ikstartjouwcarrière is een initiatief van samenwerkingspartner MVP. Het platform Ikstartjouwcarrière koppelt gemotiveerde werkzoekenden aan werkgevers om zo de volgende generatie financiële professionals te vormen. Markus Verbeek Praehep gaat hiervoor langs beurzen en scholen om voorlichting te geven en studenten te enthousiasmeren voor een carrière in finance.

Startersfuncties bij leden van Auxilium

Op de bedrijfspagina van Auxilium Adviesgroep op Ikstartjouwcarrière worden ook startersfuncties aangeboden bij Auxilium aangesloten mkb-kantoren. Startersfuncties met studiemogelijkheden, dat betekent dat de medewerker tijdens het werk een vakdiploma, associate degree- of bachelor getuigschrift behaalt. De kosten van de opleiding neemt de werkgever voor zijn rekening.

Doelgroep

  • MBO 4 studenten
  • Eerstejaars HBO, die hun studiekeuze tegenvalt en iets anders willen gaan doen
  • Omscholers

Ikstartjouwcarrière?

Met Ikstartjouwcarrière combineer je een studie met een functie bij één van de aangesloten werkgevers. MVP bemiddelt in het matchen van kandidaat en werkgever. Bij een succesvolle match kijkt de werkgever samen met de kandidaat naar een passende opleiding bij MVP. De studie wordt betaald door de werkgever. De kandidaten worden door MVP gematcht met werkgevers die binnen de regio en interesse van de kandidaat vallen. MVP stuurt het profiel van de kandidaat aan de potentiële werkgever.

Meedoen als werkgever?

Auxilium leden kunnen kandidaten werven op de bedrijfspagina van Auxilium Adviesgroep op Ikstartjouwcarrière. Op deze pagina kan je voor € 500 per 6 maanden* (1 september 2024 tot 1 maart 2025) de startersfuncties op jouw kantoor met studiemogelijkheid op kosten van de werkgever onder de aandacht brengen. De vakgebieden zijn accountancy, financieel administratief en controlling, fiscaal, payroll & salarisadministratie.

*We kiezen ervoor om te starten met een half jaar en laten je nog weten hoe het vervolg wordt.

Hoe verloopt het traject voor werkgevers?

Hoe werkt het?

Op onze bedrijfspagina op Ikstartjouwcarriere leggen wij uit wat de voordelen zijn van werken op een mkb-accountantskantoor, daar is een button die linkt naar de pagina op de Auxilium website. Daar stellen wij de deelnemende kantoren voor aan de hand van een vast principe:

Logo en NAW-gegevens van jouw kantoor en een link naar een landingspagina op jouw website of naar een landingspagina op de website van Auxilium waar jouw kantoor zich kan presenteren door antwoord te geven op de volgende vragen:

  1. Hoe is de samenstelling van jouw kantoor? Hoeveel medewerkers, welke sector of wat voor klanten?
  2. Welke vacatures zijn er bij jullie?
  3. Wat kan je van een werkdag bij jouw organisatie verwachten?
  4. Wat zijn de top 3 redenen om bij jouw organisatie aan de slag te gaan?
  5. Binnen welke vakgebieden* kan je bij jouw organisatie terecht – en waar (locaties)?
  6. Op welke manier ondersteunt jouw organisatie professionele ontwikkeling en groei?

*vakgebieden accountancy, financieel administratief en controlling, fiscaal, payroll & salarisadministratie

Meer weten? Doe je mee?

Dan hoor ik graag van je! Je ontvangt bij deelname een Excel-formulier om MVP van de juiste informatie te voorzien bij het matchen van kandidaten. Ik hoor dan graag voor welke optie je kiest: een eigen websitepagina of een pagina op de website van Auxilium, zie de tekst die onder het kopje ‘hoe werkt het’. Zodra alle gegevens van jouw kantoor compleet zijn, kan het matchen beginnen!

Vul hieronder jouw gegevens en eventuele vragen in.

Naam*
Ikstartjouwcarriere bedrijfspagina
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.